Sandra Bullocki ja Jesse Jamesi abielu võis langeda Jesse\'i eksabikaasa vandenõu ohvriks.

Märts ei ole veel lõppenud, kuid Sandra Bullock (45) on juba läbi sõitnud tubli jupi rappuvat mägiraudteed. Piisas tal vaid Oscar võita, kui teda tabas sama saatus, mis paljusid varasemaid Oscari-väärilisi naisnäitlejaid (nagu Hilary Swank, Charlize Theron, Kate Winslet ja Reese Witherspoon) - tema abielust jäid järele vaid varemed. San Diegost pärit tätoveeringumodell Michelle «Bombshell» McGee väitis ajakirjas InTouch, et sellal, kui Sandra oli talle Oscari toonud filmi The Blind Side võtetel, oli tal Sandra abikaasa Jesse Jamesiga (40) armuafäär, mis kestis kokku 11 kuud. Naine näitas ajakirjanikele Jesse'iga vahetatud sms-e ning rääkis, et seksis temaga vähemalt kolm korda nädalas. McGee paljastas isegi hüüdnime, mille ta mehele andis - ta kutsus teda «Vanilla Gorillaks».
Jesse on abikaasa ja laste ees avalikult vabandanud.
«Suurem osa neist väidetest on ebatõesed ja põhjendamatud,» ütleb ta. «On vaid üks inimene, keda selles olukorras süüdistada saab, ja see olen mina. Kehva otsustusvõime tõttu väärin ma kõike halba, mis minuga praegu juhtub. See on põhjustanud mu naisele ja lastele üle mõistuse palju valu ja häbi. Ma kahetsen tõeliselt, et olen neile sellist muret teinud. Loodan, et ühel päeval suudavad nad mulle andestada.»
#end#
Sandra lähikondlased on veendunud, et kulisside taga tõmbab niite Jesse'i vihatud eksabikaasa Janine Lindemulder, kes on skandaali tegelik lavastaja. Jesse ja Janine käisid kohut ühise tütre Sunny pärast, kes on Sandrale olnud nagu oma laps.
«Ma võin garanteerida, et siin on mängus Jesse'i eksabikaasa Janine Lindemulderi käsi,» räägib üks Sandra lähedane sõber. «Jesse ja Janine vihkavad teineteist. Te ju mäletate nende sõda lapse hooldusõiguse pärast?»
Kuueaastase Sunny hooldusõigus määrati Jesse'ile. Sandra aitas mehel last kasvatada ajal, kui Janine oli maksupettuse pärast vanglas ja hiljem võõrutusravil.
«Janine ja Michelle oleks nagu sama inimene,» räägib üks Sandra lähikondlane. «Tätoveeringud, porno, pettus... Ma tean, et nad tunnevad teineteist. Janine pani Michelle'i seda tegema, ma luban teile.»
Janine'i uus abikaasa Jeremy Aiken väidab aga, et naine ei tunne Michelle'i. Millegipärast tundub, et see lugu ei ole veel lõppenud...
 
 
Sandra hull märts
 
6. märts
Sandra võtab isiklikult vastu talle filmi All About Steve eest määratud halvima näitlejatari Kuldvaarika. Ta saabub lavale kärutäi filmi DVDdega ja palub žüriil filmi uuesti vaadata, et veenduda tema näitlejameisterlikkuses.
 
7. märts
Sandra särab Oscarite jagamisel ning võtab vastu parima naisnäitleja Oscari. Teda saadab truu abikaasa Jesse James, kes on naise edust pisarateni liigutatud.
 
13. märts
Madalat profiili hoidnud paar ilmub Arkansase Bentonville'i Wal-Marti, kuhu Sandra on kutsutud filmi The Blind Side DVD-le tuult tiibadesse puhuma. «Ta oli väga naljakas ja soe ja tal oli publikuga hea kontakt,» räägib üks kohalviibinu. «Nende vahel ei paistnud olevat probleeme. Nad naljatasid laval teineteisega ja tundusid olevat täiesti normaalne paar. Nad olid laval ainult 10-15 minutit.» See on viimane päev, kui olukord on «normaalne».
 
14. märts
McGee näitab ajakirja InTouch toimetusele Jesse'ilt 14. märtsi hommikul saadud SMS-i. «Ma mõtlesin sulle täna hommikul,» teatab Jesse. InTouchi hinnangul on ka kõik teised Jesse'ilt saabunud sõnumid «intiimset» laadi.
 
15. märts
Sandra kolib välja paari Long Beachi kodust. Esmaspäeval läheb InTouch trükki. Võimalik, et toimetusest võeti Sandra esindajatega ühendust, et neid puhkevast skandaalist teavitada. Kummalisel kombel läheb samal päeval kaduma paari koer Cinnabun.
 
17. märts
InTouch saadab skandaalse kaaneloo kohta välja pressiteate. Samal päeval teatab Sandra, et ta ei saa «ettenägematutel isiklikel põhjustel» sõita Londonisse esilinastusele.
 
18. märts
Jesse'it nähakse lapsi kooli viimas. Abielusõrmus on tal endiselt sõrmes. Mõni tund hiljem annab ta välja omapoolse pressiteate, milles ta võtab süü «situatsiooni» eest enda kanda, kuid ütleb, et «suurem osa» väidetest on «valed ja põhjendamatud».
 
22. märts
Sandra märgib oma Facebooki suhte staatusesse «vallaline». Jesse ilmub oma West Coast Choppersi garaaži tööle. Ta on vaikne ja endassetõmbunud. Abielusõrmus on tal endiselt sõrmes.