Ülehomme Ateenas poolfinaalis Eesti eest lahingusse astuv flicka SANDRA OXENRYD (23) saadeti pidulikult teele eurolaulu Through My Window singelplaadi esitlusega.

«Palun teid kohtadele,» juhatas Elektra sisse Eesti eurotiimi pressikonverentsi Park-hotellis. «Need ei saa ju eesti keeles millestki aru!» parandas pealik Juhan Paadam.

Limusiinist pika laua taha saabunud Sandra lubas Ateenas anda oma parima: «Loodan, et Euroopale see meeldib.» Vastuseks küsimusele, kas Rootsis pahaks ei panda, et jälle nende tüdruk Eestit esindab, kehitas Sandra õlgu: «Mis nad seal ikka arvavad, mulle on see lihtsalt hea võimalus.»


Sandra meelest on Eesti laul kõvem sõna kui Rootsi eurodiiva Carola oma. Ent Rootsil on tänavu võimalus anda oma maksimumpunktid teiselegi rahvuskaaslasele — Šveitsi rahvusvahelises kvartetis laulab rootsi disko lipulaeva Alcazari laulja Andreas Lundstedt. Sandra arvas naeratades, et toob Rootsi 12 punkti siiski Eestile: «Šveitsi laul on ehk liiga aeglane, ajast-arust We Are The World vaimus ühislauleldus…»

Loe lähemalt 16. mai Kroonikast