"Ma mõtlesin nendele kõigile headele inimestele, meie toetajatele, kes meie poole oma head soovid kas või mõttes teele läkitasid," lausus Sandra Nurmsalu peale Eurovisiooni lauluvõistluse finaali pääsemist.

Kohtudes ülejäänud ansambliga hiljem intervjuude ruumis naeravad tüdrukud veidi küsimust.  Moskva aja järgi on kell 2:30, kuid meie neidiste nägudel on vaid elevus. "No millele ikka mõtlesime - eks laulule. Teate, see aeg läheb seal laval nii kiiresti!" 

Viimaks liitus vestlusega ka Sandra, kes nägi välja nagu latern, millesse on 60vatise pirni asemel pistetud 100vatine.  Küsimusele, kust see imeilus naeratus tuli, vastas Sandra: "See tuli sellest, et lihtsalt nii hea oli laval olla. See oli vapustav elamus!"

Ametlikul pressikonverentsil kippus Eestit varjutama lärmakas Ukraina antikriisitüdruk.  "Ukrainal on hästi ilus esitaja ja laul. Neil ongi teistsugune temperament. See ongi nende omapära, meil on teistsugune omapära," lausus Sandra.  

Kui Sandral ja sümfoonikutel paluti kommenteerida oma esinemisjärjekorda 15, ei osanud neidised esialgu midagi kosta. "Emotsioone on praegu palju, tuleb veel mõelda selle peale."

"Kui vaatasime greenroomis telekast riikide väljahõikamist, siis saime juba aru et ju see riik saab, kelle lippe enne seda kaamerasse võeti. Järsku vaatasime et hmm, nüüd tulevad kaamerad meie peale..." meenutas taustalaulja Mirjam Mesak hetke, mis eelnes Eesti nime väljahüüdmisele.

"Me andsime endast täna maksimumi, nii palju kui oli võimalik, ja me teeme seda uuesti laupäeval finaalis," lausus Sandra. "Mis puudutab seda, et nüüd oleks suurem koormus, siis mina seda nii ei tunneta. See on puhas lust, olla nii suurel laval ja esineda!"

Küsimusele, kas viimaks ka närv sisse tuli, vastasid Urban Symphony liikmed, et muidugi teatav ärevus oli, kuid lavale ei jagunud seda killukesekski. Seal on teistmoodi närv. Ja rahu.
Küsimusele, milline on melu lava taga, vastasid neiud, et töine ning sõbralik. Keegi artistidest ei diivatse ega pirtsuta. "Teretame.. ja ega väga suhelda jõuagi."

Mis puutub aga headesse soovidesse, siis nendest on meie neidised üle külvatud - mobiiltelefonid on kõnedest ja sõnumitest üle ujutatud.
Milline saab olema nende koht finaalis, neiud ennustada ei soovinud. "Tahame oma esitust nautida, me läheme andma oma parimat," laususid nad.

Kas teil aega puhata ja mängida ka jääb, tundis Publik muret.  "Ei jää," torkas Sandra naerdes vastu. "Homsest hakkab taas töö."