"Minu jaoks on oluline olla kuus kuud abikaasa — ei mingit Santanat ega kontserte. Mu prioriteedid on väga selged," tsiteeris Rolling Stones staari sõnu möödunud nädalal Torontos toimunud tseremoonial, mil talle anti üle teemantauhind.

"Õnneks ei avalda keegi mulle survet midagi muud teha. Rahvas võib saata mulle laule ja ma kuulan neid. Aga ma ei lähe stuudiosse enne järgmise aasta maid," ütles Santana.

Carlos ütles, et Sting ja Prince on väljendanud huvi teha temaga koostööd Grammyga pärjatud "Supernaturali" jätkualbumi kallal. "Supernaturalil" astuvad üles muuhulgas Rob Thomas, Cee-Lo, Wyclef Jean, Lauryn Hill, Eric Clapton, Dave Matthews ja Everlast. Samas ütles ta, et talle meeldiks töötada rohkem koos naistega — Aretha Franklini, Whitney Houstoni ja Patti Labellega.

Santana grupp, kuhu kuuluvad ka Chester Thompson, Raul Rekow, Karl Perazzo, Tony Lindsay, Benny Rietveld ja Rodney Holmes, töötab praegu uue kontsertmaterjali kallal.

""Victory" on laul, mille ma kirjutasin pärast Desmond Tutu kõne kuulmist," ütles Santana. "Me alustasime Macy Grayga tööd uue lauluga, aga ta veel õpib seda. Laulu pealkiri on "Gold Digger"," ütles Santana.