Ka Ardo ja Nele kogesid kui suvaliselt suhtutakse lennujaamades ikka veel reisijatesse. „Kui hakkasime tagasi tulema, siis oli arvata, et lennujaamas ei hakata meid kontrollima, sest neil on oluline, et kõik Vietnamist pigem välja lähevad, olgu siis terved või haiged. Aga see pani meid küll imestama, et Aasiast saabunud lennukilt tulnud inimeste vastu ei tundnud keegi huvi - ei mingit kontrollimist." Helsingi lennujamas ei näinud nad mingeid maske kandvaid inimesi, kui siis mõnd üksikut.

Seevastu Vietnamis oli kontroll maksimaalne. "Isegi kui lähed riidepoodi või restorani, siis ukse peal kontrollitakse sul palavikku ja turvamees laseb kätele desinfitseerivat vahendit. Kui oled poetiiru teinud ja väljud, laseb turvamees uuesti vahendit Sulle kätele. 98% inimestest käis tänaval maskiga."

Kui tavaliselt rändavad Nele ja Ardo iga kahe kuu tagant, vahel sagedamini, siis praegu ollakse ettevaatlikud ja ühtegi uut reisi plaani ei võeta enne kui pole selge, kuidas maailm viiruse ohjeldamisega toime tuleb. „Sellel aastal on kaks pikemat Aasias käimist juba olnud, kui töö pärast kuskile just minema ei pea, siis oleme pigem Eestis,“ sõnavad Ardo ja Nele, kelle paradisetravelgram Instagrami kontol on 74 000 jälgijat.