Tallinna linnapea Edgar Savisaar (63) oskab elust mõnu tunda! Läinud pühapäeva õhtul lasi ta hea maitsta söögikoha DrumStick hõrgutistel, seltsiks kaunis linnavolinik Sofja Derjugina (24). Edgarit ja Sofjat on varemgi koos nähtud, ning Sofjat on ka tema silmarõõmuks tituleeritud.

«Linnapeal oli pühapäeval pikem tööpäev. Euroopa mitmevõistluse karikavõistluste superliiga autasustamistseremoonia Kadriorus, mida ta juhtis, algas pärast kaheksat õhtul,» ütleb linnavalitsuse nõunik Liina Oja. «Kas pildil on tõepoolest preili Derjugina, ei ole ma kindel. Minu vaatenurga alt paistab, et koos uuritakse menüüd ja valitakse sobivat toitu. Kui pildistaja oleks palunud linnapeal näoga olla, oleks kindlasti saanud palju paremad fotod! Siis poleks kahtlust ka selle suhtes, kes seal laua taga veel istuvad. Ka mul endal oleks põnev teada.»
Samal õhtul DrumStickis einet võtnu sõnul istusid Edgar ja Sofja külg-külje kõrval ja neil näis väga tore olevat. Nad hellitasid end vürtsika aasia toiduga ja nautisid sumedat õhtut. Kõhud täis, tõusid nad lauast ja suundusid kiirel sammul auto poole…