Arnold Schwarzeneggeri naine ja majapidajanna sünnitasid 13 aastat tagasi peaaegu ühel ajal. Majapidajanna jäi Schwarzeneggerite juurde tööle kuni selle aasta jaanuarini. Tema lahkumine tõi kaasa Schwarzeneggeri 25aastase abielu purunemise.

 

 

Mildred Baena (50) töötas Arnold Schwarzeneggeri (63) ja Maria Shriveri (55) koduabilisena 20 aastat. Ta lahkus tänavu jaanuaris, kui tema ja Arnoldi sohipoeg oli 13aastane.

Baena poeg sündis 2. oktoobril 1997. Maria Shriver sünnitas Arnoldile teise poja Christopheri 27. septembril 1997. Baena ja Shriver olid raseduse ajal päevast päeva koos, kuigi Baena ei elanud abielupaari majas.

Lisaks Christopherile on Schwarzeneggeril ja Shriveril 21aastane tütar Katherine, 19aastane tütar Christina ja 17aastane poeg Patrick.

Baena märkis sünnitunnistusse oma poja isaks abikaasa Rogelio Baena. Kui paar 2008. aastal lahutuse sisse andis, märgiti kohtudokumentides, et paaril pole «väikseid lapsi». See võib tähendada, et Rogelio Baena sai teada, et poeg, keda nad koos kasvatavad, pole tema oma.

Väidetavalt ei teadnud ka Schwarzenegger aastaid, et ta on Baena lapse isa. Sellest hoolimata on poiss väga oma isa nägu. Baena naabrite sõnul on ta «armas, naljakas ja kena - selline laps, kellega sa tahaksid koos olla».

{poolik}

Rikkus abielu omas kodus

Guatemalast pärit Baena tööülesannete hulka kuuluvad koristamine, pesu pesemine, kokkamine ja teised majapidamistööd. Suhe kuulsa tööandjaga tekkis tal 90ndate teises pooles. Informeeritud allikate teatel seksis Scwarzenegger majapidajannaga oma kodus. Shriver oli sel ajal telekanali NBC superstaarist reporter. «Kui Maria hommikul tööle läks, ronis Mildred tema abieluvoodisse. Seal see kõik toimus,» räägib anonüümne teadja. «Ta kandis ka Maria riideid ja ehteid.»

Kui Schwarzenegger hakkas kuberneriks kandideerima, võttis Shriver end töölt määramata ajaks lahti, et meest toetada. 2004. aastal pani ta ameti maha, et pühenduda California esimese leedi rollile.

Baena lahkus Schwarzeneggerite juurest alles tänavu jaanuaris. Saanud teada, et ta on majapidajanna lapse isa, oli Schwarzenegger naise vastu helde - ostis tema perele neljatoalise maja Bakersfieldi, kus Baena elab praegu oma uue elukaaslase Alexiga.

Schwarzenegger rääkis abikaasale sohilapsest alles jaanuaris, kui Baena oli töölt lahkunud. Maria seda talle ei andestanud ja paar läks lahku.

«See on raske ja muserdav aeg,» rääkis Shriver mõni nädal tagasi. «Emana on mu põhitähelepanu loomulikult lastel. Ma palun kaastunnet, austust ja privaatsust. Me üritame lastega oma elu uuesti üles ehitada ja paraneda. Mul pole rohkem midagi öelda.»

Pereskandaal peegeldub ka poja Patricku Twitter-sõnumites: «Mõnel päeval tunned end s***sti, mõnel päeval tahad kõik lõpetada ja lihtsalt natuke aega normaalne olla, aga ometi armastan ma oma perekonda surmani.»

Hiljem muutis ta oma profiili, märkides oma perekonnanimeks Schwarzeneggeri asemel Shriver.

Armukesed siin ja seal

Kõmuportaalid kirjutavad, et Arnoldil oli armusuhe ka stjuardess Tammy Tousignantiga, kes kasvatab 22aastast poega Tannerit. Naine eitab kuuldusi kategooriliselt. Skandaali keerisesse sattunud poeg kirjutab oma Facebooki lehel: «Ma ei ole tema poeg... ärge raisake aega. See on lihtsalt üks rumal jutt, mis läks liikvele kaheksa aastat tagasi.»

Sõprade sõnul on Maria aastaid Arnoldi kõrval õnnetu olnud, kuid katoliku usk ja soov meest tema ametis toetada ei lubanud tal abielu lõpetada. Sellegipoolest tundub, et Schwarzenegger loodab perekonna taasühendada. «Pärast kuberneri ametikohalt lahkumist rääkisin ma oma naisele sellest juhtumist, mis leidis aset kümmekond aastat tagasi,» rääkis ta hiljaaegu. «Ma mõistan ja väärin oma perekonna ja sõprade viha ja pettumust. Ma ei saa end kuidagi välja vabandada ja ma võtan täieliku vastutuse valu eest, mida olen põhjustanud. Olen palunud Marialt, oma lastelt ja perekonnalt andeks. Mul on tõesti kahju.»

Ameerika kõmulehed on püüdnud ühendust saada ka Schwarzeneggeri lapse emaga, kuid siiamaani on ta öelnud vaid, et lahkus Schwarzeneggeri majapidajanna ametist omal soovil, ja et tema suhted Schwarzeneggeri perega on head. Kuulujutt aga räägib, et Schwarzenegger sundis teda lahkuma, kui ta kuulis, et naine kavatseb oma loo kõmulehtedele müüa.

Naised, naised

Kõmuportaal TMZ kirjutab, et kubernerina kasutas Arnold oma Santa Monica kontorit naistega kohtumiseks. «Nad tulid varahommikul, ümbrikud käes, ja jäid mitmeks tunniks,» räägib anonüümne allikas.

Schwarzeneggeri naistelembusest on räägitud aastaid. 2003. aastal puhkes suisa «Gropegate» - kuus naist väitsid üheskoos, et Schwarzenegger on neid viimase kolme aastakümne jooksul ilma nende nõusolekuta käperdanud. Shriver jäi mehe kõrvale ja toetas teda, aidates tal nii valimised võita.

«Ma ei seisaks siin, kui see mees poleks A-pluss inimene,» ütles ta 2003. aastal republikaanide naistegrupile peetud kõnes. «Ma ei raiskaks oma aega. Ma poleks jätnud tööd, mida ma armastan. Ma ei teeks midagi sellist, kui ma ei usuks sellesse mehesse. Ta on aus, ta on tundlik, ta on siiras. Iga luu tema kehas on väärikas.»

Kahju, et Schwarzenegger seda usku nii rängalt pettis.