Staaril seisab ees üle 20 ülesastumise kõikjal Euroopas ja Pärnu kontsert on selle pika sarja esimene. Seetõttu saabuski laulja Eestisse ootamatult vara.

Veefestivali peakorraldaja Priit Valkna sõnul oli teada, et ligi 30-liikmeline tuurimeeskond võib varem kohale tulla, ent artisti enda liikumistest polnud aimu. „Juba nädala alguses Tallinna lennanud Seali tiim rentis sobivad ruumid ja harjutab seal tuuriks, mis homme Pärnus lahti läheb,“ ütles Valkna.

Oma Eestisse saabumisest andis laulja teada ka oma Twitteri kontol, jagades seal Tallinnas tehtud pilte. Fotograafia on üks Seali suurimaid hobisid. Vaata mehe tehtud fotosid SIIT!

„The Commitment Tour 2011“ raames andis Seal tänavu kevadel 11 kontserti üle maailma. Pärnus jätkuval tuuril on laulja enda Twitteri konto järgi lisatud mitmeid muusikuid ning showd muudetud.
Samal ajal kui laulja Tallinnas proove teeb, on Pärnu Vallikääru kerkinud läbi aegade suurim lava, mis Pärnusse püstitatud on.

Priit Valkna sõnul tuli väga hoolega planeerida, et see ehitus üldse vastrenoveeritud Vallikääru ära mahuks.
„Ühtlasi näeb haruldast pilti, kus lava ja kõlaritorni vahele mahub ka veel üks puu,“ kirjeldas ta.

Pärnu Vallikääru väravad avatakse kontserdikülastajatele homme kell 19. Seali soojendab Sofia Rubina ja Summertime Project, ürituse järelpidu peetakse Sunset Clubis, kus esineb Dave Benton All Stars Bänd.
10. Pärnu veefestival Watergate algab täna kell 17 Vallikääru piduliku avamise ja jaburate veesõidukite võistlusega.

Festivali passi/Seali kontserdi pileti saad veel täna odavamalt osta SIIT!