Kevadel kavatseb SEAL (45) jälle abielluda. Pulmad toimuvad mahajäetud Mehhiko rannal. Pruut kannab uhket disainerkleiti ja külalised tuuakse laevaga kohale Seali Costa Careyesi ookeaniäärsest kodust.

 
Kes on tema õnnelik väljavalitu? Ja millal lahutas Seal oma esimesest abikaasast, saksa supermodellist Heidi Klumist? Muretseda pole vaja. Pruut on Heidi. 2009. aasta mais täitub neil neljas abieluaasta.
«Me abiellusime Mehhikos 2005. aasta mais ja nüüd on meil selline traditsioon, et me abiellume sealsamas iga aasta,» räägib Seal. «Meile meeldib abieluvannet korrata. See aitab meelde tuletada, kellesse sa armusid. See on ka hea põhjus suure peo korraldamiseks. Meil on igal aastal uus teema.»
 
Imeline edulugu Küllap aitab see pidu Sealile meelde tuletada ka tema pikka teekonda Londoni slummidest maailma koorekihi sekka. Immigrantide perre sündinud hõbekõri - tema ema on pärit Nikaraaguast, isa Brasiiliast - näos on ikka veel armid lapsepõlves läbi põetud diskoidsest lupusest. Väike poiss kasvas mõned aastad kasuperes, kuni elu keerdkäigud ta isa juurde tagasi tõid.
«Loomulikult mõtlen ma sellest,» räägib ta. «Olen Kilburnist pärit töölisklassi poiss. Mul polnud potti, millesse pissida, ja nüüd me elame Beverly Hillsis ja mu naine on Heidi Klum. Aga unustage supermodell Heidi. Ta on kõige erilisem inimene, keda ma olen kohanud.»
Heidi on Seali lemmikteema. Neil on kolm last - nelja-aastane tütar Leni, kolmeaastane poeg Henry ja kaheaastane poeg Johan. Kuid Heidi ja Seali muinasjutt ei ole päris tavaline. Heidi oli nimelt rase, kui ta Sealiga tutvus. Ta oli just lahku läinud vormeliboss Flavio Briatorest.
«Heidi ei teadnud, et ta on rase,» räägib Seal. «Umbes kuue nädala pärast sai ta teada. Ta kartis mulle sellest rääkida. Aga see ei muutnud midagi. «Ta sai teada, et on rase, aga ta on minuga,» mõtlesin ma. «Järelikult meeldin ma talle tõesti.» Heidi on põhimõttekindel ja intelligentne naine. Ta ütles, et tahab olla minuga. Esimest korda elus olin ma täiesti kindel, et tahan sama.»
#end#
Ootamatult isaks Leni on Sealile nagu oma laps. «Inimesed küsivad: «Sul on kaks last, eks ole?» Ütlen alati, et mul on kolm last. Lapsi ei saa omada, ükskõik, kas nad on lihased või mitte. Sul on au mängida tähtsat osa uue elu arenemises. Nad võtavad sinust eeskuju. Pole vahet, kust nad tulnud on. Ma ei mõtle kunagi, kas Leni on minu laps või mitte. Mina ja Heidi oleme ainukesed lapsevanemad, keda ta teab.»
Kurikuulus seelikukütt Flavio, kelle ekskallimate hulka kuulub Naomi Campbell ja kes abiellus tänavu Elisabetta Gregoraciga, ei mängi Leni elus mingit rolli. Seal usub, et nii on kõige parem. «Arvan, et ta on suur mees, kes seisis silmitsi raske olukorraga,» ütleb ta. «Ma imetlen teda. Isekas mees sekkuks lapse kasvatamisse. Ta ei ole ilmselt isekas mees.»
Seal on kogenud emotsionaalset valu, mida põhjustab armastatud inimestest lahkumine. Tema vanemad läksid lahku, kui ta oli väike. Sealile leiti kasuvanemad. Barbara ja Frank Scoolingsil oli neli lihast last ja Seal oli nende peres väga õnnelik. Nelja-aastaselt võttis ema ta tagasi, kuid kahe aasta pärast hülgas taas. Seali kasvatasid tema lihane isa ja kasuema. Nende suhted olid keerulised. Seali sõnul oli tema isa «vaevatud hing», kes lasi kergesti rusikad käiku.
 
Taaskohtumine Möödunud aastal palkas Heidi detektiivid, et leida üles kasuvanemad, kes Seali väikese poisina kasvatasid. Seal usub et sai oma moraalsed väärtused just Scoolingsite käest.
«Ma polnud neid 40 aastat näinud, ja ometi mängisid nad mu elus nii suurt rolli,» räägib Seal. «Arvestades minu tükeldatud lapsepõlve, on mul väga hästi läinud. Mu elu oleks võinud välja kukkuda hoopis teistmoodi. Mu kasupere pani aluse sellele, mis minust on saanud. Ma võlgnen neile palju, sest nad on minu jaoks olnud nagu valguskiir. Olen sestsaadik nendega ühendust hoidnud. Mu lapsed kohtuvad nendega, kui me neile järgmine kord külla läheme. Nad peavad väikest Henry't nägema, sest ta näeb välja täpselt nagu mina temavanusena.»
Seal ei jõua Heidit ära tänada, et too ta kasuvanemad üles otsis. «See on täpselt Heidi moodi,» ütleb ta. «Mind tõmbas tema juures just tema headus. Kui ta midagi pähe võtab, siis seda ta ka teeb.»
 
Elu nagu laul 16aastaselt kodust lahkudes unistas Seal disaineri või arhitekti ametist. 20aastaselt hakkas ta pubides laulma. Tema muusikukarjäär sai tiivad ansamblis Push. Siis tutvus ta Adam Tinley'ga ja kirjutas laulu Killer, mis tõusis 1990. aastal edetabelite tippu. Järgnes sama edukas hitt Crazy.  1996. aasta laul Kiss From A Rose tõi talle juba kolm Grammy't.
Seal leiab, et tema karjääris on alanud teine faas. «Ma ei osanud tol ajal oma edu hinnata,» tunnistab ta. Uuel albumil Soul esitab ta soulmuusika klassikalisi hitte. Idee sündis neil Heidiga Napa Valley's sõites. «Mäletan, et kuulasin raadiost Sam Cooke'i laulu A Change Is Gonna Come ja tundsin, et see sobib nii hästi tänasesse sotsiaalsesse kliimasse,» räägib ta. «Helistasin produtsent David Fosterile ja me salvestasime laulu ära - aga ta ei tahtnud sellega piirduda. Valisime laulud, mis esindavad mu häält kõige paremini. Need laulud mängisid tähtsat rolli minu lapsepõlves. Mu ema kuulas palju muusikat, eriti Motowni, see on peaaegu osa minu DNAst. I've Been Loving You Too Long on mu lemmiklaul sellel albumil. Mu kasuema oli suur Otis Reddingi fänn. Nüüd on see lugu nagu minu ja mu abikaasa suhte helikandja. Otis laulab: «I've been loving you too long to stop now.» Täpselt nii tundsin ma viis kuud pärast Heidiga tutvumist.»
Seali jaoks on edasiminek tähtis nii eraelus kui ka töös. «Ma ei mõtle enam endale,» räägib ta. «Ma mõtlen eeskujule, mida ma lastele annan. Eeskujule, mida ma oma naisele annan. Ja tema minule. Heidi tõstab kogu aeg latti. Kõik, mis ma teen, iga noodi, mida ma laulan, laulan ma oma perele.»