Peaminister Tony Blairi koostatud nimekirjas figureerib lisaks Conneryle teisi filmi-, teatri- ja spordikangelasi, poliitikuid, ärimehi ja riigiteenistujaid.

Dame'i tiitli pälvivad Oscari laureaat Elizabeth Taylor ning "Heliseva muusika" ja "Mary Poppinsi" täht Julie Andrews ning walesi laulja Shirley Bassey.

Aukaaslaste Ordu liikmeks saab romaanikirjanik Doris Lessing. Ametist lahkuv BBC peadirektor söör John Birt ja Euroopa Komisjoni endine asepresident Leon Brittan saavad peerideks.

Briti tuntuim ettevõtja Richard Branson, kellele kuulub lennufirma Virgin, plaadikompanii ja paljud muud ettevõtted, pälvib rüütlitiitli nagu ka koduelektroonikafirma Amstad omanik ja jalgpalliklubi Totthenham Hotspur esimees Alan Sugargi.

Rüütlite nimekirjas seisab veel veterankoomik Norman Wisdom, kelle nimetamist olevat lehtede väitel nõudnud kuninganna Elizabeth ja kuninganna-ema.

Samuti võib tulevaste rüütlite seast leida vormel-1 legendi Stirling Mossi ja 1966. aastal Muhammad Alile raskekaalu maailmameistri tiitli kaotanud Henry Cooperi.

Connery (69), kes saavutas kuulsuse 40 aasta eest agent 007-na esimeses Bondi-filmis "Doktor No", hakkab pärast tiitli saamist kandma nime söör Sean.

"Sean Connery on kindlasti sümbol," ütles Blairi pressiesindaja.

Kahe aasta eest sattus Connery poliitilise võitluse keskpunkti, kui teatati, et leiboristid olevat tõkestanud kavatsuse talle rüütlitiitel anda.

Connery on praegu Shoti parlamendis opositsioonis oleva Shoti Rahvuspartei toetaja ja innukas Shotimaa iseseisvuse eest võitleja.

Briti impeeriumi ordeni (Order of the British Empire) saavad walesi kergejõustiklane Colin Jackson, iluuisutajad Jayne Torvill ja Christopher Dean, jooksja Steve Ovett, filminäitleja Liam Neesson, Dire Straitsi kitarrist Mark Knopfler ja dzhässmuusik Courtney Pine.

Väiksemaid autasusid jagub veel paljudele.