Õhk läks toas pinevaks, kui Normann tegi Roolile sõpraderingi sisest nalja seoses alaealise naisega kohtamisest: "Ma tean, mis sul hinge peal on, aga me ei pea praegu saates sellest rääkima. Ta peaks täna juba 20-aastane olema. On nii?" noris Normann, kuid siiski oli tegemist koomiku naljaga, millel mingit tõepõhja ei ole.

Siis jätkus näitleja pimekohting ajakirjanik Heelia Sillamaaga. Esimese hooga soovis Normann teada, kas Sillamaa eelistab pigem sportlikku keha või mõistust? Ajakirjanik vastas, et loomulikult läheb talle rohkem korda mõistus. Seepeale soovis Sillamaa näitlejalt teada, mitu tundi mees öösiti magab? "Jupiti," vastas Normann. "Esimese jupi magan neli tundi, ärkan üles viieks minutiks, et süüa kommi ja siis magan teise neljatunnise jupi."

Hendrik soovis järgmise küsimusega jõuda keerutamata otse asja tuumani ning soovis teada, kas noor neiu soovib kohtingult leida üheöösuhet või lausa elukaaslast? Sillamaa leppis vaid viimase variandiga. Seepeale soovis Sillamaa teada, kuidas peaks neiu sarnanema Normanni emale? Normann vastas: "Kuna mehed on meelitatud emaga sarnasuste poole, siis ma arvan, et mehe üks parim omadus on, et nad oskavad ära kuulata."