Alles pühapäeval ütles Prince esinemise lõpus: "Oodake oma tänupalvetega mõni päev". Aimas ta midagi ette? 

Alles kolmapäeva õhtul nähti staari apteegis ravimeid ostmas ja päev hiljem oli ta surnud. Välismaa väljaanded sahistavad, et staari ootamatu lahkumise põhjus võib peituda mõnuainetes... Ajal, mil uurijad oma tööd teevad, toome teieni aga 20 põnevat fakti varalahkunud suurkujust.

1. Prince on öelnud, et tema noorusliku välimuse taga on tõsiasi, et ta ei tähista mitte kunagi enda sünnipäeva.

2. Prince teadis, kuidas riietusega silma jääda ja isegi ärritada. Aastal 1981. astus ta lavale vihmamantli ja aluspükste väel. 100 000 inimest sellest outfitist ei pidanud ja vilistasid ta välja.

3. Maailmaturnee tarvis harjutasid Prince'i muusikud 300 lugu, millest mees viimasel hetkel meelepärasemad välja valis.

4. Prince oli taimetoitlane. Aastal 2006. valiti ta PETA poolt maailma seksikamaks taimetoitlaseks.

5. Prince oli aastast 2001. Jehoova tunnistaja.

6. Prince kannatas pikki aastaid puusavalude all, mille tingisid kõrged kontsad, mida ta kandis. Väidetavalt keeldus ta isegi operatsioonist, sest Jehhoova tunnistajana ei saanud ta endale lubada vereülekannet.

7. Prince esines 2007. aastal ainuüksi Londonis 21 korda. Tema lavataguses puhkeruumis pidi alati olema M&Mi komme ja hapnikubaar.

8. Prince oli 157 sentimeetrit pikk. 

9. Prince kasutas aastal 1996. ilmunud plaadil laulu "Sex in the Summer" taustal oma veel sündimata lapse südametukseid. Kahjuks pisipoeg suri...

10. 1996. aastal sünnitas Prince'i toonane abikaasa Mayte Garcia staarile poja. Boy Gregory nime saanud laps suri kõigest ühenädalaselt...


11. Prince ei andnud kuigi palju intervjuusid. Kui ta seda tegi, ei tohtinud ajakirjanik seda diktofonile salvestada.

12. Prince on "süüdi" selles, et teame ja tunneme sellist staari nagu Carmen Electra. Tema oli see, kes Tara Patrciku nime kandvale naisele sellist artistinime soovitas. 1990ndate aastate alguses olid neil kahel romantilised suhted.

13. Prince ei omanud väidetavalt mobiiltelefoni.

14. Prince nõudis, et teda riietusruumist 24 meetri kaugusele lavale limusiiniga sõidutatakse. Ka soovis ta, et kontserdi toimkonnas töötavad inimesed talle silma ei vaataks.

15. Prince vihastas aastal 1990 kompanii Warner Brosi peale, sest ettevõte asus tema muusikat liialt palju kõpitsema. Lepingu järgi oli Prince'il õigus luua täpselt seda, mida soovib.

16. Prince süüdistas plaadifirmat ka selles, et too kasutab liialt tema nime ära. Seejärel otsustas ta nime asemel kasutusele võtta sümboli, mida on võimatu sõnadesse seada. Nii kutsutigi meest pikki aastaid The Artist või The Artist Formely Known As Prince (TAFKAP). 2000. alguses sai mehest taas Prince.

17. Prince'il oli komme hilineda nii kohtumistele kui iseenda kontsertidele. 

18. Prince'ile ei meeldinud, kui keegi tema kontserdile tasuta pääsmeid sai.

19. Prince soovis Michael Jacksoniga koostööd teha, kuid ebakõlade tõttu jäi see vaid ideetasandile.

20. Prince oli tuntud ka sellepoolest, et tal oli kombeks asju kokku leppida ja siis ootamatult tühistada. Näiteks Soome fännid pidid leppima tõsiasjaga, et mees viis kontserti tühistas enne, kui päriselt kohale jõudis.