Stodden teatas sotsiaalmeedias, et tema kurikuulsaks saanud abielu on läbi, mistõttu on ta elus praegu äärmiselt emotsionaalne periood. Noorena modellina nime teinud Stodden abiellus toona 50aastase näitlejaga, kes nüüd avalikustatud ülestunnistuse kohaselt oma lapsest pruuti halvustavalt suhtus, vahendab Yahoo.

"Mul on emotsionaalne päev ja ainult jumal teab, kuidas Doug end tunneb," kirjutas Stodden lõbusa pildi kõrval, milles praeguseks endine abikaasa teda pehmelt põsele suudleb. "Seda pilti vaadates tunnen, et mind on täielikult ära kasutatud. Ma kartsin sellest isegi rääkida, et selle peaaegu 10 aastat kestnud abielu vältel mind pidevalt piirati ja sõimati, sest ma olin laps ja tema oli 50aastane, kui me abiellusime. Nüüd olen ma naine ja on aeg oma suure tüdruku püksid jalga panna ja probleemist rääkida."

Stodden selgitas, et on olnud täiesti lõksus, temaga on manipuleeritud ja täiskasvanud on ta ka täielikult hüljanud, mistõttu leidis end tihti väga mustast august.

Oma konkreetne sõnum on tal ka endisele abikaasale, kellele nii mõndagi ette heidab. "Jah, ma jään alati sinu peale vihaseks. Sa jätsid mu, oma lapsest naise, tundma end täiesti väärtusetuna ja segaduses. Ma soovin sulle head, kuid palun ära tee seda kunagi mitte ühelegi alaealisele, isegi kui tema vanemad nõus on. Oota enne abiellumist, lapsed ei ole sinu tasemel."

Stodden ja Hutchison kohtusid esmakordselt, kui noor naine kirjutas mehele seoses näitlemist õpetava töötoaga. Suhe arenes kiiresti kuni naise ema andis täieliku nõusoleku ametliku abielu sõlmimiseks. Näitleja selgitas aastaid tagasi, et ei osanud kallima tegelikku vanust aimatagi. Kui ta lõpuks Stoddeni vanusest kuulis, siis oli armastus juba liiga suur, et minema kõndida.