Mõni nädal tagasi lahvatas seltskonnaskandaal - Elmar Liitmaa kallim LIIS LASS suudles erapeol miljardär Margus Reinsalu vanema poja Oliveriga. Vähe sellest, blondi iluduse Lexus seisab pidevalt Oliveri maja juures!

Kas Liis (22) on muusikust elukaaslase Elmari (38) lõplikult hüljanud ja Oliveri (21) juurde kolinud, selgitab aeg. Kroonika heidab pilgu seksika seltskonnabeibe senistele meestevallutustele...
 
Rikas mees, kaks maja ja sportauto Liis oli kõigest kuueteistkümneaastane, kui ta ellu tuli esimene tõeline armastus - ärimees Vallo Arumäe. Noored tutvusid ühiste tuttavate kaudu ja mõistsid kõigest kahekümne minutiga, et nemad on teineteisele need õiged. Oli see armastus esimesest silmapilgust või mitte, aga kokku jäid nad ligemale kolmeks aastaks. Liis, kes oli Valloga tutvumise eel lihtne tüdruk Lasnamäelt, jõudis enne kahekümneseks saamist prominendi staatuse saavutada ja luksusliku elustiiliga ära harjuda. Vallo (36) lasi megabeibest pruudile eksklusiivsesse Merirahu elamurajooni eramu ehitada.
«Kui mul poleks tollal Liisi olnud, poleks ma ka maja ehitama hakanud. Kavandasime maja kolmekesi: Liis, mina ja arhitekt,» jagas Vallo 2006. aasta juunis oma pereõnne avalikkusega. «Kuna ma olen tavaline palgatöötaja, siis võtsin ehituseks pangast 30 aastaks laenu. Proovin selle maksta tagasi nii ruttu kui võimalik.»
Mõni kuu hiljem kiitles Liis Kroonika veergudel, et ta on päris enda maja soetanud, seda küll vanematega kahasse.
«Ostsin vanematega pooleks, aga kuna ma finantseerisin rohkem, on see minu vara. Raha teenin nii teles kui modelliäris,» rääkis Liis kolmemiljonilisest majaostust. Ta töötas sel ajal Kanal 2 ilmatüdrukuna.
#end#
Kuna ilusad tüdrukud jala ei käi ja vett ei joo, siis oli Liisil vaja liiklusvahendit. Vallo soetas südamedaamile punase Mazda MX-5 kupee.
«Eestis saab ilma katuseta sõita neli-viis kuud aastas. Tuul Liisile liiga ei tee, sest juhi istekoht asub ju klaasi taga,» kiitis Vallo sõiduriista.
Mõni kuu hiljem purustas Liis papipritsijast peika südame, sest ta ellu ilmus uus mees - Terminaatori kitarrist Elmar Liitmaa.
 
Sattus ahistamisskandaali  
Esimest korda ilmutasid Liis ja Elmar end käsikäes avalikkusele 2006. aasta oktoobris ööklubis Hollywood. Pärast pidu nähti paari Tallinki hotelli minemas. Kõigest kaks nädalat varem olevat aga Liis Hollywoodis hurmava muusikalitähe Kristjan Kasearuga suudelnud.
Preili Lass elas samal ajal endiselt Valloga ühe katuse all. Kuid mitte kaua. Liis seadis end peagi mugavalt sisse Elmari Püünsis asuvasse majja. Punase Mazda MX-5 liisingumaksed jäid nüüd Elmari kanda. Elmar on peretülidest ajendatuna auto mitmel korral müüki pannud, kuid hiljem kuulutuse maha võtnud.
Liisi kooselu algus Elmariga polnud päris pilvitu - juba ühel jõulukuu ööl valas neiu Vallo õlal pisaraid. Liis oli pidanud nukuteatri jõulupeolt akna kaudu lahkuma, sest väidetavalt langes ta teatri kunstilise juhi Priit Hummeli ahistamise ohvriks.
«Hummel surus mind vastu seina ja üritas suudelda. Tema sõim vaheldus kirehoogudega. Olin täiesti hirmunud. Mul ei jäänud muud üle. Tahtsin sealt minema pääseda, aga uksed olid lukus. Pidin garderoobi aknast välja hüppama,» selgitas Liis akna kaudu pagemist. Liisi viis peomaja juurest minema Vallo, mitte Elmar.
 
Käis võõra mehega puhkamas  
2007. aasta lõpus nähti Liisi ühe salapärase noormehega Tenerifel puhkamas. Pealtnägijad ei suutnud kaunitari saatjat tuvastada, kuid kindel on, et see mees polnud Elmar.
2008. aasta kevadel said jutud Liisi ja Elmari lahkuminekust hoogu juurde, sest neiut nähti üha sagedamini ilma kallimata pidutsemas. Näiteks käis ta Rock Cafés Tanel Padari & The Suni kontserdil oma eksarmsama Valloga. Toona sõnas Liis, et nad saavad endiselt hästi läbi.
Endiste elukaaslaste vahelist sooja sõprust on Kroonikale kinnitanud ka mitmed Liisi tuttavad. Ta käivat tänaseni aeg-ajalt Vallo juures veini joomas. Nende kunagist suurt armastust meenutab Vallo kodu basseini põhjas siiani ilutsev plaatidest laotud kiri: LIIS+VALLO.
 
Võrgutas miljonäri poja  
Liisi ja Elmari suhe vajus täielikult kreeni läinud suve hakul. Paari lähikondlaste sõnul otsustasid noored mõnda aega teineteisest puhata. Liis kolis mehe juurest minema ja üüris endale Tallinna kesklinna korteri, mille kuu üür oli 12 000 krooni. Sama maja ees tegi ta Elmari autoga avarii.
Käesoleva aasta algul ilmutas Liis end Pärnu ööklubis Sugar privaatpeol Oliver Reinsalu seltsis. Pealtnägijate sõnul saabusid Liis ja Oliver - 191 sentimeetrit meheilu - peole koos ning kudrutasid ja suudlesid seal terve õhtu. Hiljem olevat paar tõmbunud klubi teise korruse privaatsesse VIP-ruumi.
Kinnitamata andmetel on Liis Elmari juurest ära kolinud ning elab temast paar kvartalit eemal, Oliveri juures. Liisi Lexus on pargitud maja hoovi prügikastide varju, nii et see uudishimulikele silma ei paistaks...
K  
Mõni kuu hiljem purustas Liis papipritsijast peika südame, sest ta ellu ilmus uus mees - Terminaatori kitarrist Elmar Liitmaa.
 
Liis ja Oliver saabusid peole koos ning kudrutasid ja suudlesid seal terve õhtu.
 
 
SIDEBAR
Töökas neiu
Liis Lass on olnud foto-, pesu- ja telereklaamimodell, ilmatüdruk, ajakirjade FHM ja Playboy kaanestaar, kolumnist, särkide disainer, maakler ning laulusõnade autor. Ta on rääkinud, et unistab notari ja finantsanalüütiku karjäärist. Tänaseks on noorest tegusast neiust saanud kohviku Moskva turundustöötaja ja käivad jutud ta soovist astuda poliitikasse. Hiljuti avas Liis omanimelise internetiportaali lass24.ee, kus ta lubas kvaliteetajakirjandust viljelema hakata. Kui uudised «Lauri Pedaja: Eestis seksivad kõik kõigiga», «Ken Saan on õppinud politseiga mitte vaidlema», «Verekeskuse «Õnnelik hoor»» jne on kvaliteetajakirjandus, siis on pikakoivaline blondiin õigel teel...