Märatsemises ja peksmises süüdistatav Flack valas tunnistajapingis kibedaid pisaraid ning väitis end süütu olevat. Nüüdseks on selgunud ka tüli põhjus — naine oli näinud oma 27-aastase elukaaslase Lewis Burtoni telefonis tekstisõnumeid, mis andsid alust arvata, et mees petab teda. Seejärel äsas Flack väidetavalt reeturlikule poiss-sõbrale kõigest jõust lambiga vastu pead, põhjustades viimasele tugevat peaverejooksu, misjärel Burton hädaabisse helistas.

Salvestatud telefonikõne taustalt on kuulda, kuidas Flack sõimab Burtonit “s*tapeaks” ning süüdistab teda tema elu ära rikkumises. Politseidokumentidest selgub ka, et 8 minutit pärast väljakutset saabunud ametivõimud leidsid eest hüsteerilise telestaari, kes lükkas ümber mööblit, keeldus igasugusest koostööst ja pidi lõpuks mitme mehe poolt vastu maad surutama. Kohalviibinud korrakaitsjate sõnul nägi sündmuspaik välja kui õudusfilmist ja kõik kohad olid verd täis.

Kummalisel kombel on Flacki vigasaanud peig ise nimetanud end selles intsidendis mitte kannatanuks, vaid tunnistajaks ning keeldub süüdistust esitamast. Viimaste ütluste kohtaselt ei olevat Flack teda ka lambiga löönud, ometigi on kogu tõendusmaterjal politsei poolt filmilindile võetud. Kohtuprotsess jätkub märtsikuus.

Lewis Burton endine profitennisist, modell ja ärimees.“Armastuse saare” saatejuht on Suurbritannias äärmiselt tuntud avaliku elu tegelane, keda seostati 2009. aastal romantiliselt ka kunagise raju poissmehe prints Harryga. Lisaks on Flackil olnud armusuhe One Directorini staari Harry Styles’i ja muusik Olly Mursiga.