“Elan hetkel Pekingis, avastamist on siin ääretult palju ja igal võimalusel püüan ikka reisida, viimasel ajal on reisisihtkohtadeks olnud Shanghai ja Hong Kong, lisaks plaanin külastada Harbin´i ja selle linna kuulsat rahvusvahelist jää- ja lumeskulptuuride festivali," räägib Lass
.

"Kui kõik läheb nii, nagu loodan, siis alates kevadest elan juba Jaapanis, Nagoyas.”

Kas Liis naudib pigem soojamaa reise või eelistab hoopis suusapuhkus? "Kui peaksin valima, kas sõita soojamaareisile või suusatama, siis eelistan pigem soojemaid sihtkohti, sest kodumaa on meil kaunis külm ja suurem igatsus tekib troopilise kliima järele."

"Seda, milline on mälestusväärseim reis minu elus, on väga raske öelda, kõik on olnud omamoodi vahvad. Lõuna-Prantsusmaa on võib-olla tõesti pisut rohkem südamesse jäänud," leiab Liis. "Samas naudin alati ka lühireise Stockholmi, pean seda paika oma teiseks koduks, kus veetsin ühed parimad hetked oma lapsepõlvest. Saaremaaga jääb mul alati eriline side ning muidugi Hispaania. Lisaks veel Taimaa ja Hiina - kõik need kohad on ju lausa võrratud," ei oska Liis tõesti otsustada, millist sihtkohta ta armsaimaks peab.