VIP GIRLS CLUB’i kuuluvad laitmatu kehakuju ja hoolitsetud välimusega tüdrukud. Sellised, keda iga mees tänaval pika pilguga saadab. Kroonika kutsus neiud vestlusringi, et rääkida rahast, ilust ja seksist.

Klubi boss on Sirle Kübar (22). Ta on sõnakas hirvesilmne tüdruk, kes kannab fantaasiale vähe ruumi jätvat miniseelikut. Sirle valis paar kuud tagasi internetiküljelt rate.ee välja hulga ilusaid tüdrukuid ja tegi neile ettepaneku klubisse astuda.

Simona Selezov (17) on nõtke, šokolaadipruun kaunitar, kelle juuksed on pealt blondid ja alt mustad.

Janne Mändla (20) ei jää välimuselt sõbrannadele alla.

Sven: Kas VIP Girls Club’i kuuluvad tüdrukud, kes käivad ööklubides rikkaid mehi lantimas?

Sirle: Mulle käib närvidele, et meid peetakse rumalate blondiinide ja prostituutide ühenduseks. Me tegime klubi üheks Terrariumis toimunud ürituseks. Et esinema kutsutud Hollandi DJd tervitaks saalitäis ilusaid naisi, mitte et meestele seltsi pakkuda. Hiljem hakkas klubi iseenesest laienema.

Simona: Me eesmärk pole mehi otsida. Ühinesin tüdrukutega, et leida uusi, ilusaid ja aktiivseid tuttavaid.

Sirle: Saame ilusalongidelt ja solaariumitelt soodustust. Me ei otsi toetajaid, siiani on nad end ise pakkunud: spordiklubi, söögikoht, rõivakauplus... Kasu on kahepoolne, nemad saavad kliente ja meie allahindlust. Oleks ju loll maksta, kui on võimalik soodsamalt saada.

Vippideks võetakse omasuguseid

Sven: Iga tüdruk teie seltskonda ei pääse?

Sirle: Ilu sõltub vaataja ilust ja eks igaüks vaatab omasuguseid. VIP-klubi kandidaatide puhul hinnatakse ka isikupära. Me ei eelda, et kõik tüdrukud on üle 170 cm pikad ja kondised, kuid nende näod ei tohiks olla nagu tavalistel Malledel ja Maridel. Ma tean päris palju mehi, kes eelistavad ümaramaid naisi, noh mitte küll lauspakse.

Janne: Selliseid, kellest saab ikka kinni võtta.

Simona: Olin klubiga liitudes meeldivalt üllatunud. Arvasin, et siia võetakse ainult barbilikke nukukesi, aga ei, meie seas on väga omapäraseid tüdrukuid.

Sven: Üsna sageli peitub kena näolapi taga suur tühjus.

Sirle: See on rumal eelarvamus, millega mul on tulnud palju kokku puutuda. Tihtipeale pole ma jõudnud suudki lahti teha, kui juba lolliks lambaks peetakse. Mu tuttavateringis minust nii ei arvata. See, et oled tavaline tüdruk, mitte «ilus tibi», ei garanteeri, et sa ka tark oled, ja iga tibi pole rumal.

Janne: Sisemine ilu areneb koos välimisega paremuse poole. Välimine ilu lisab enesekindlust, mis aga omakorda tugevdab sisemist.

Simona: Sisemisel ilul on kaks poolt: see, mida sa ise tunned, ja mida teised näevad. Mul ei varjuta välimine ilu sisemist.

Sirle: Mul on sisemine ja välimine ilu proportsioonis. Kui ma ütlen kõva häälega, et olen ilus, siis ei tähenda see, et ma olen endast jube heal arvamusel. Eks minulgi ole kompleksid. Ma kiidan end kiusu pärast, teades, et tekitan nii pahameelt. Näiteks panin internetti enda pildi ja kirjutasin juurde — aasta naine 2004. Sa võid ette kujutada sinna laekunud kommentaare.

Kunstrinnad pole häbiasi

Sven: Ka kaunitarid võtavad ette iluoperatsioone, tehes seda tihtipeale salaja ja häbenedes.

Sirle: Kunstrinnad pole häbiasi ja ma julgen tunnistada, et tahan endale suuremaid rindu. Rinnad on ainsad, mida oma välimuse juures operatsiooni abil muudaksin. Kortsud võivad tulla, need on loomulikud.

Simona: Mulle on antud loomulik ilu, kui seda täiendada, siis võib-olla kümne aasta pärast. Mind isiklikult absoluutselt ei huvita teiste arvamus mu ilulõikuste kohta. Kui ma end pärast seda paremini tunnen, siis teen julgelt.

Janne: Teeksin iluoperatsiooni enesetunde parandamiseks, mitte selleks, et mu mehele meeldivad suured rinnad.

Sven: Tasemel püsimiseks on vaja ka trendikaid rõivaid?

Simona: Kui riiete ja aksessuaaride ostmiseks läheb, eelistan ma Armanit ja Guccit. Vahel aga võib sattuda ka imekena, samas imeodava asja peale.

Janne: Mul pole rõivafirmade seas kindlaid lemmikuid.

Sirle: Ma vaatan ka firmamärke. Mu püksid on näiteks valdavalt Versace omad, sest olen väikest kasvu ja need sobivad mu kehaga. Ma ei osta odavaid riideid, sest need kipuvad pärast esimest pesu lagunema. Parem osta üks kallis kui hunnik odavaid asju.

Mehed on arad!

Sven: Kui välimus on tipp-topp, siis tulevad mängu mehed.

Simona: Mulle mõjub meeste puhul ilus välimus, aga ma ei käi neid klubides lantimas. Eks mul ole oma võrgutamisnipid, aga need ei toimi, kui välja rääkida.

Janne: Igaüks hoiab nipid enda teada.

Sirle: Meestega on lihtne. Kui ta on sinust huvitatud, siis piisab naeratusest. Julge mees tuleb seejärel ise juttu tegema. Aga kui mulle meeldiv mees minust välja ei tee, siis so what, ootan järgmist. Eestis suhtutakse kummaliselt naistesse, kes tahavad sümpaatsele mehele joogi välja teha — neid vaadatakse kui idioote! See on väga iganenud tava, et naine peab ootama, kuni mees tuleb ise tema juurde. Mõnda jäädki ootama, sest too kardab, et sa pole temast huvitatud.

Mehed on arad. Näiteks lähen oma mehega sööma. Tal ei juhtu sularaha olema, ja siis ta palub mul raha tasakesi laua alt tema kätte anda, et saaks ise ära maksta. Tal on piinlik lasta naisel arvet tasuda.

Mida näiteks sina teeksid, kui su juurde tuleks atraktiivne tüdruk, kelle esimesed sõnad oleksid kah normaalsed, ja tahaks sulle välja teha?

Sven: Võtaksin joogi vastu ega peaks teda idioodiks.

Sirle: Siis on normaalne. Tegelikult meeldib mulle naistega rohkem väljas käia. Ära saa valesti aru — mu seksuaalne eelistus on mehed. Tüdrukutega saab vajadusel ajada ka sisutut loba ega pea iga sõna kontrollima. Mehega võib kodus telekat vaadata, mis ma temast ikka eksponeerin.

Simona: Tüdrukutega on lõbus jah, aga mehed seltskonnas pole kah paha.

Auto oleks ülim tipp

Sven: Tuhandete tüdrukute unistus on leida rikas mees.

Sirle: Igaüks valiks kahe samaväärse mehe seast rikkama. Mees peab endaga hakkama saama, ta ei tohi olla tossike. Kui inimene saab hakkama, siis on tal tavaliselt rohkem raha ja ta on tark ning intelligentne. Rikkus on suhteline. Mõni peab rikkuseks 15 000kroonist kuuteenistust. Minu jaoks on rikas mees, kes jaksab mulle Ferrari osta.

Simona: Ei tohiks olla nii, et mees annab naisele 1000 krooni kuus ja tahab selle eest kadestamisväärset nukukest käevangu. Hoolitsust peab olema. Ma oleksin rahul mehega, kes mulle pidevalt lilli toob ja kes suudab mulle auto osta — see oleks ülim tipp. Auto ei pea olema Ferrari, aga midagi ilusat.

Sven: Mehi on igasuguseid, mõned sobivad ideaalselt pereisadeks, aga nendega on igav väljas käia. Teised on tublid peoloomad, kuid paraku kipuvad nad truudusetud olema.

Sirle: Üdini truud meest on raske leida. Ideaalne mees hoolitseb naise eest. Noh, juhtub, et käib vahepeal võõraste naistega, selle annaks andeks. Oma naine peab au sees olema. Mees tulgu koju hea tujuga, ta ei tohi naise peale oma halba päeva välja röökida. Hea, kui ka küsib, kuidas naisel läks.

Mees, kellega mina välja lähen, peab kandma normaalseid riideid. Ma ei lähe ööklubisse põlvpükse ja tosse kandva tüübiga. Kaunist hingest pole kasu, kui mees ei näe soliidne välja.

Simona: Ma ei oska abikaasa kohta arvata, aga peokaaslane peab olema esinduslik. Meil peab olema ühine mõttemaailm, mitte nii, et tema seisab, jook käes, ja vahib naisi, sel ajal kui mina nagu aktiivne loom tõmblen, et lähme tantsima.

Janne: Olen Sirle ja Simonaga nõus, mehel peab välimust olema.

Sirle: Mulle ei meeldi ka jõusaalis elavad mehed, kelle rinnad on minu omadest suuremaks pumbatud. Ka need, kes enne väljaminekut kaks tundi peegli ees istuvad, pole mu maitse. Mulle meeldivad mehelikud mehed, mitte moosinäod. Mehel olgu treenitud keha, lodev pekk on inetu.

Simona: Päris tondiga ei saa välja minna, aga ta ei tohiks ka ilueedi olla. Ma ei ütle ära, kui mehel on raha ja auto, aga ainult selle nimel ma ka ei ela.

Kergelt kätte ei anna

Sven: Te olete tüdrukud, kellega suurem osa mehi seksida tahaks. Küllap on eesmärgi võti sõnaosavus ja sarm?

Sirle: Mind ei õnnestu voodisse rääkida. Kui tahan, siis tahan — ja kogu lugu. Kui tunnet pole, siis sõnad ei aita, vähemalt siiani pole aidanud. Voodini jõudmine on pikaajaline protsess. Ja miks arvatakse, et mees naise ära räägib? Tegelikult teeb ju naine otsuse.

Mulle ei meeldi imalad komplimendid mu ilu aadressil, need võivad mõjuda 15aastastele. Mõttetu loba, näpud kurku selle peale! Mehed, ajage vähem iba, olge konkreetsemad.

Janne: Kui kirg on olemas, võib voodisse minna. Mul tavaliselt sellist kiiret krõksu ei käi, et leian end äkki noormehe poolt. Peab olema mõnus roosa käimise aeg, mil pea on lilli täis.

Simona: Kui õiget tunnet pole, siis ütlen ei ja see on lõplik. Mind ei häiri, et selja taga öeldakse: kuradi lits, ei tulnud kaasa.

Sven: Sirle ja Janne, teil on oma poisid olemas. Nad põlevad vist pidevalt armukadedustules.

Sirle: Mu elukaaslast ei häiri mu tegevus, ta teab, milline ma tegelikult olen. Teda ei häiri, kui keegi mind lolliks peab. Ma ei anna armukadeduseks põhjust, kui kellegagi olen, siis ühega.

Janne: Mul on peikavariant. Ta on suht rahulik mu vipiklubisse kuulumise suhtes. Ta tahaks rohkem minu ja mu ilusate sõbrannadega väljas käia, aga ma ei võta teda kaasa.

Armuvalu vaigistas püstol

Sven: Kaunite naiste nimel on alati meeletusi tehtud.

Sirle: Üks poiss lasi mu pärast end peaaegu maha. Mind seob temaga pikaajaline sõprussuhe, aga eks tal mõlkus mõttes, et see võiks olla midagi enamat. Veetsime Pärnus aega ja õhtul hotelli jõudes tema nagu tahtis, aga mina mitte. Ta ütles okei, jättis mulle hotelliarveks ja Tallinnasse taksosõiduks raha ning läks minema. Heitsin magama. Mõne aja pärast tuli poiss tagasi, põlvitas voodi ette, pani püstoli meelekohale ja vajutas päästikule. Kõlas pauk. Ma olin õnneks nii unine, et eriti ei ehmatanud. Selgus, et püstolis oli paukpadrun. Ta jäi hotelli, aga me vahel ei toimunud midagi. Sõbrad oleme edasi, ta on väga tore inimene.

Janne: Läksin hiljuti oma poisiga tülli ega lasknud teda sisse. Ta ootas kuus tundi autos ja saatis mulle 50 sõnumit. Ma hakkasin mitu korda ust avama, aga mõtlesin ümber. Ta läks lõpuks minema. Ma ei tea, on see meeletus?

Sven: Luksuslik kingitus võib naise suhtumist mehesse muuta.

Sirle: Ma olen kõigile öelnud, et kink ei kohusta mind millekski. Kui inimene tahab auto kinkida, võtan selle vastu ega tunne, et jääksin talle võlgu. See oli tema otsus. Mulle on kingitud kuldehteid ja liisitud auto. Seda viimast tegi elukaaslane.

Simona: Üks minust noorem austaja kinkis mulle jõuludeks enda pildi. See oli liigutav.

Välismaa mehed on out

Sven: Suur osa tüdrukuid on valmis ükskõik milleks, et end välismaa mehe kaela riputada.

Sirle: Mulle ei meeldi välismaa mehed. Tulgu kas või Schumacher minuga klubis rääkima, ma ei tee temast välja, sest nii kui natukenegi välismaalasele naeratada, siis temast enam lahti ei saa. Kui näen mõnd tüdrukut välismaalasega rääkimas, siis tekib tunne, et ta on odav tüdruk, kuigi selleks ei pruugi mingit põhjust olla.

Janne: Välismaa mehed kleebivad end külge.

Simona: Kui on sümpaatne mees, siis rahvus ei loe, aga eelistan siiski eestimaist.

Sven: Ma olen näinud reklaamvoldikuid, kus pakutakse eskortteenuseks vipptüdrukuid.

Sirle: Meie klubi nimi on Very Intriguing & Popular Girls Club. Me pole eskorttüdrukud ja meile pole mõtet saata kutseid privaatpidudele. Meist on valesti aru saadud. Oleme noored, vabad ja lõbusad tüdrukud, kes ei käi klubides mehi lantimas vaid meelt lahutamas.

Vipptüdrukute tuntud meeste välimuse top 10

1. Indrek ”Summer” Raadik

2. Raul Andresson

3. Urmas Sõõrumaa

4. Anders Tsahkna

5. Kiur Aarma

6. Alar Sikk

7. Pearu Paulus

8. Toomas Truuvert

9. Rain Lõhmus

10. Alari Kivisaar