Hiljutises raadiointervjuus rääkis «Seksi ja linna» sekspomm Kim Cattrall, et tal pole lapsi, kuid et ta on nagu surrogaatema oma noorematele kolleegidele ja sugulastele. Inimesed läksid lolliks! Sest nad ei saanud aru, mida ta selle surrogaatemaks olemise all mõtleb. 

«Ma olen lapsevanem. Mul on noored näitlejad ja näitlejatarid, kellele ma olen mentor. Mul on väikesed sugulased, kellega ma olen väga lähedane. Ma arvan, et selle lastetuse küsimuse juures on vaja selgeks teha, kas keegi on üldse lastetu? Tänapäeval võid sa emaks saada, ilma, et su nimi kantaks lapse sünnitunnistusse. Sa võid oma emalikkust väljendada väga, väga selgelt ja väga jõuliselt. Ma arvan, et õige sõna, mis siia sobib, on «rahuldustpakkuv».»

Kim lisas, et tema kolm abielu ja muud suhted ei jõudnud kunagi punkti, kus lastest oleks räägitud, ja vanemaks saades ei tahtnud ta olla «teaduseksperiment».

Üldiselt on Kim aga oma eluga rahul – ta magab üksi ülisuures voodis ega pea kellelegi oma tegemistest aru andma. Kas see pole mitte meie kõigi unelmate elu?