«Seksi ja linna» staaride armuelu on sama sassis kui nende tegelaskujudel. Mis toimub?

«Seksi ja linna» neli hoogsat daami on käinud läbi kümnete ja kümnete voodite, et leida seda õiget Manhattani suhet. Seriaali viimastes osades tundub, et kõik naised on oma unelmate mehed leidnud. Kuid tegelikkuses lahkusid kolm näitlejatari — Kim Cattrall, Kristin Davis ja Cynthia Nixon — menusarjast purunenud südametega. Vaid Sarah Jessica Parkeril õnnestus «Seksi ja linna» needusest pääseda: tema abielu näitleja Matthew Broderickiga on endiselt õnnelik.

Cynthia Nixon — kauaaegsest elukaaslasest lahus

Punapäise Cynthia Nixoni (37) tegelaskuju, töönarkomaanist advokaat Miranda Hobbes, on sarja viimases kaheksas osas taas endise armukese Steve’i (David Eigenberg) käte vahel. Steve on tema poja Brady isa.

Mirandat ja Steve’i filmiti möödunud oktoobris New Yorgi Gramercy Pargi lähedal asuvas Pete’s Tavernis, kus nad olid ilmselgelt õnnelikud ja teineteisesse armunud. Kuid nende pulmi meile sarja viimastes osades ei pakuta.

Miranda võib õnnelikult Steve’i embusse jääda, kuid Cynthia alustab elu väljaspool «Seksi ja linna» uut armastust otsides. Möödunud sügisel läks ta lahku oma noorpõlvekallimast Danny Mosesist, kellega tal on seitsmeaastane tütar Samantha ja aastane poeg Charles. Laste pärast jätkab paar sõbralikku suhtlemist ning väidab, et lahkuminekusse ei olnud segatud kolmandaid osapooli. Cynthia on intervjuudes korduvalt öelnud, et ei kavatse kunagi abielluda, sest «kõik abielus sõbrad ütlevad, et abielu segab suhet».

Vähemalt ei pea ta sellepärast enam muretsema.

Kristin Davis — ikka üksi

Kristin Davise (38) tegelaskuju, seltskonnadaam Charlotte Yorke, leiab sarja viimastes osades õnne ja toimiva seksuaalsuhte teise abikaasa, kiilaspäise advokaadi Harry Goldenblattiga (Evan Handler). Nad tutvuvad, kui Charlotte lahutab esimesest abikaasast, voodis täiesti võimetust Trey MacDougalist (Kyle MacLachlan).

Charlotte on neljast naisest ainus, kes sarjas tanu alla saab — ja tervelt kaks korda. Kristin ise pole kunagi abielus olnud ja tal pole ka kindlat partnerit. Teda on aastate jooksul seostatud näitlejate Reed Diamondi, Alec Baldwini ja Jeff Goldblumiga. Tema ainus püsikaaslane on kuldne retriiver Callie.

Davis põhjendab üksluist eraelu tiheda töögraafiku ja «pirtsakusega». «Ma lähen mehega kohtama ainult juhul, kui ta mulle meeldib,» ütleb näitlejatar. «Ja isegi sellisel juhul tuleb kohtamas käia mitu, mitu korda, enne kui asi seksini jõuab.»

Möödunud aastal tunnistas Davis ka seda, et ta on alkohoolik. Tal on kodud Los Angeleses ja New Yorgis. «Parem on oodata,» leiab ta, kuid tunnistab, et bioloogilise kella tiksumist on selgelt kuulda. «Ma tean, et kui oleksin armunud, siis ma tõenäoliselt mõtleksin lapsesaamisele. Ja kui see inimene, kellesse ma armunud olen, tahaks abielluda, siis ma teeksin seda,» räägib ta. Aga sellist suurt pulmapidu, nagu Charlotte’il ja Treyl, ei tule iial. «Ma pole kunagi unistanud valgest pulmakleidist,» ütleb Davis.

Kim Cattrall — kaasast lahus

Kim Cattrall (47), kes kehastab seksifanaatikust PR-tüdrukut Samantha Jonesi, alustas «Seksis ja linnas» mängimist oma esimesel abieluaastal. Koos elektroonikamiljonärist abikaasa Mark Levinsoniga kirjutas ta naise orgasmi saladusi avava raamatu Satisfaction («Rahuldus»). Kuid siis ilmusid abielu säravasse fassaadi mõrad, ning möödunud aastal läksid nad lahku.

Kim naudib praegu samasugust vabadust nagu tema tegelaskuju Samantha. «Mul on elu lõbusaim aeg,» ütleb Kim. «Samantha aitab mul vaba naisena ellu jääda, Kim seda nii hästi ei oskaks. Varem olin ma liiga ebakindel ja närviline. Samantha on aidanud mul julgemaks muutuda.»

Samantha võitleb sarja viimastes osades rinnavähiga. Ta leiab ka oma — ja paljude teiste naiste — ideaalmehe, noore meesmodelli (Jason Lewis), kes armastab teda vanusevahest ja haigusest hoolimata.

Erinevalt Samanthast ei vaja ega otsi Kim noori mehi. «Minu elu ei keerle seksi ümber,» ütleb ta. «Ma vajan rahuldust — emotsionaalset, intellektuaalset, hingelist ja seksuaalset.»

Sarah Jessica Parker — endiselt õnnelik

Sellal, kui Sarah Jessica Parkeri (38) kolleegide elu peegeldab nende tegelaskujude omi, tõestab tema, et edukas näitlejatar võib olla õnnelikult abielus. Sarah’ tegelaskuju, seksinõuandeid jagava kolumnisti Carrie Bradshaw’ elust on läbi käinud pikk rivi mehi — Mr. Big (Chris Noth), Aidan Shaw (John Corbett), Jack Berger (Ron Livingstone). Viimastes osades võidab Carrie südame vene kunstnik Aleksandr Petrovsky (Mihhail Barõshnikov). Abieluni ta mehega ei jõua.

Parker ise on seitse aastat õnnelikult abielus näitleja Matthew Broderickiga. Neil on poolteiseaastane poeg James. Sarah ei kadesta kolleege, kes naudivad täiel rinnal vaba ja vallalise elu. «Ma ütlen oma sõpradele ikka, et abielus olla on igav,» naljatab ta. «Aga ainult selleks, et neil oleks parem tunne.»