"Süda peksab mul vist 150km/h. Süda paha, käed märjad. Ma vist saan mingi närvivapustuse kohe. Kogu see Laura Kõrgemäe asi.. kõik need aastad ma olen teadnud skeemi, millel on palju tumedam külg," juhatab Altma oma blogis sisse pihtimuse, et oli TV3 poolt avalikustatud Kõrgemäe skandaali aluseks olnud juhtumitest teadlik.

"Kunagi aastaid tagasi mu kunagine sõbranna "leidis" kusagilt rikka ärimehe, kes teda heldelt toetas. Siis vähe ma teadsin, et see sama I.J (kõik aga hääldasid AJ) , Ameerika ärimees on sellise asja osaline ja Laura ka seal hulgas. Sõbranna sai heldelt 1500€ talt ja kutsus ka teisi. Nii mitu tuttavat läks, kokku tean viite. Kõik omast vabast tahtest. Kes toetas selle rahaga oma ülikooli, kes elas head elu, nii vähemalt kuulsin," meenutab ta. "Ka mulle pakuti seda varianti aga ma ütlesin ei."

"Mitmed olid peale temaga magamist konkreetselt oksendanud, et nii vastik oli kogu see asi. Oma hea sõbraga rääkides just, mainis ka, et tal mitmed tuttavad läksid USAsse, kuid ta ei teadnud kes selle saatmise taga oli," oli ka TV3 loos avalikustatud USAsse saatmise skeem talle tuttav.

"Eesti kohtusüsteem võiks selle asja nüüd konkreetselt kätte võtta, ilma vabandustega ning teha eeskuju sellest. Kupeldamine ei ole enam see, mis ta oli 90ndatel, vaid palju peenem ja läbimõeldum," hurjutab ta.

"Kujutan ette sajad ja sajad tüdrukud hetkel loevad ja põevad, kas nemad tõmmatakse ka loosse sisse, sest veidi sobrades terves teemas saab kergelt tuhat kui mitte rohkem tüdrukut kokku loetud. Kõige rõvedam selle juures oli see, et see USA ärimees tahtis mega noori tüdrukuid. Mida noorem seda parem. Täis rõveduS," kirjutab naine.