Kroonika lugejate valitud eesti seksikaim naine ja mees: LEA \"BLACKY\" LIITMAA ja INDREK \"SUMMER\" RAADIK

Maailma seksikaim Blacky

«Seksita võib ka kogu elu olla!» ütleb tänavune Eesti seksikaim naine Lea “Blacky” Liitma (29). Ta ei pea seksi elus peamiseks.Mõned aastad tagasi noppis Lea saate «Kaks takti ette» publiku lemmiku tiitli. Seejärel sündis ansambel Blacky, mille esimene hitt «Ära piina mind» tegi Least tõelise staari.

Kas seksikaima naise tiitel tuli sulle üllatusena?

Ma ei kahelnud, et võiksin selle kunagi saada. Kuid see tuli oodatust varem. Mida tundsid, kui teatati, et pead tulema peole auhinda vastu võtma?

Mõtlesin, mida autasustamisele selga panna. See on ju glamuurne tiitel, seda ei tule tossudes ja teksades vastu võtma. Helistasin oma õmblejast sõbrannale, läksime kangapoodi, mõtlesime kleidi tegumoe välja ja autasustamisõhtuks oli tualett valmis. Ostsime ka Elmarile (Lea abikaasa Elmar Liitmaa — toim) uued riided, mis peoks täpselt sobisid!

Miks rahvas just sinu valis?

Tegime bändiga sel aastal kaks videot, mida on palju näidatud. Arvan, et need tõid ka võidu. Samuti saate «7 vaprat» juhtimine möödunud aastal.

Missugused on praegu sinu suhted abikaasaga?

Läksime tõesti paar aastat tagasi suure pauguga lahku (Lea ja Elmar abiellusid 2000. aasta sügisel, kuid kolisid lahku juba mõne kuu möödudes — toim), kuid see kestis vaid kolm kuud. Siis sai Elmar aru, et ta armastab mind üle kõige, ja sellest ajast oleme koos. Meil on praegu visiitabielu. Ja mulle see meeldib!

Kuidas su abikaasa võitu suhtub?

Väga positiivselt! Elmar on mulle alati öelnud, et tema jaoks olen maailma seksikaim naine!

Mida arvab tiitlist su 9aastane poeg Robin-Reeno?

Ta tuli hommikul minu juurde ja ütles: «Emme, sa oled maailma kõige seksikaim!»

Millist tulu auhinnast ootad?

Mulle kui lauljale on see eelkõige reklaam. Küllap saan rohkem esinemisi.

Mida arvad tänavusest seksikaimast mehest Indrek Raadikust?

Hästi armas inimene, aga ma pole teda kunagi kui seksikat meest vaadanud. Asi on selles, et oleme kolleegid ja kohtusime töises keskkonnas. Kui oleksime mingis teises kontekstis kohtunud, siis oleksin teda ehk teisiti vaadanud.

Kas seks lepitab abieluinimesi?

Pigem arvan, et enne tuleb ära leppida ja siis voodisse minna. See võib olla lepituse kinnitus.

Kuidas sa oma seksuaalelu värskendad?

Minu seksuaalelu pole kuigi rutiinne. Ma ei ela oma mehega koos, kui näeme, on see jällenägemisrõõm. Kui olen näiteks meeletult tööd teinud, siis jääb seks tagaplaanile. Ma ei saa otsustada, et nüüd võtan aja maha ja tegelen seksiga. See oleks absurd!

Sina ja üheöösuhted?

Mul pole neid kunagi olnud. See on ju tänapäeval nii ohtlik! Igasuguseid haigusi levib ja hiljuti löödi üks naine pimekohtingul maha. Tänan, ei!

Pikim aeg, mis suudaksid seksita olla?

Kui ma hommikul kuuest õhtul kella kaheksani maad kaevaksin ja väsinult voodisse kukuksin, võiksin ka aasta otsa seksita olla. Seksita võib olla ka kogu elu. See on ju inimese mõtlemises kinni.

INDREK SUMMER RAADIK: “Ma ei uskunud oma kõrvu!”

«See lõi ikka karbi kinni!» on Indrek “Summer” Raadik seksikaimaks meheks saamisest meeldivas šokis.

Indrek alias Summer on ansambli The Tuberkuloited solist. Bänd alustas aastal 1991 ning peagi tegi lugu «Lilleke rohus» poisid terves riigis kuulsaks.

Mullu oli Summer koos Lea Liitmaa ja Villu Tammega muusikaedetabeli «7 vaprat» üks juhte.

Põhitööd teeb Summer Lada Eesti esinduses müügijuhina. Ta on üheksa aastat elanud koos Ilona Tallinnaga (28), seitse kuud tagasi sündis neil poeg Jorke-Patrick.

Kas sa vaikselt lootsid ka, et võtad tiitli?

Kui ma seda üldse lootsin, siis eelmisel aastal. Figureerisin siis palju meedias ja juhtisin igasuguseid suurüritusi. Ju oli Lepajõe lihtsalt nii hea saatejuht, et napsas selle auhinna möödunud aastal ära (muigab paljutähendavalt).

Sinu esimene reaktsioon?

See lõi ikka karbi kinni! Kuna proua Tähismaa on tuntud trikimeister, siis arvasin, et ta teeb nalja. Aga ei teinud! (Summer vaatab uhkustundega Tauno Kangro loodud auhinnaskulptuuri.)

Kui võidust kuulsin, olin oma ülemusega ühes toas, panin toru ära ja ütlesin talle: «Arva, kes on selle aasta seksikaim mees?» Ta kõndis toast välja, pistis siis pea ukse vahelt sisse ja ütles, et ei usu.

Miks rahvas just sinu valis?

Võtan seda kui auhinda oma töö eest. Olen alati olnud mina ise.

Kuidas elukaaslane sinu tiitlisse suhtus?

Nii ja naa…

Milliseid uksi võiks võit sinu jaoks avada?

Kindlasti annab see uusi võimalusi ja teeb mingeid asju lihtsamaks. Ma siiski ei pane sellele väga suurt rõhku, sest esialgu läheb elus kõik vanamoodi edasi. Tahan öelda, et kõik, mis ma olen saavutanud, võlgnen bändikaaslasele Alar Aigrole, kes aastal 1991 mind bändi kutsus. Tema idee oli bändi teha. The Tuberkuloited on olnud minu edu aluseks.

Mida arvad Blackyst, tänavusest seksikaimast naisest?

Müstiline ja huvitav naine, kellest ma pole sotti saanud. Tahab olla muusik ja hea ema. Siis teeb ta jälle trikke. Lea on müsteerium.

Keda sina Eesti seksikaimateks oleksid valinud?

Annely Peebo. Meestest Andrus Veerpalu — tagasihoidlik eesti mees, kes ei tee suuri sõnu, kuid teeb suuri tegusid.

Kes on maailma seksikaimad inimesed?

James Dean, ta mängis filmis «Mässaja ilma põhjuseta» vist ennast! Naistest Elizabeth Taylor, eriti filmis «Kleopatra», selles naises on midagi… Uuh!

Naise seksikaim kehaosa?

Kael.

Kui tihti sa päevas seksile mõtled?

Kui mees näeb väga seksikat ja erilist naist, siis usun, et 50% meestest mõtlevad seksile. Minu puhul jääb see ainult mõtteks.

Sina ja üheööseks?

Olen truu inimene. See pole minu jaoks.

Kas lepid vahel oma naisega voodis ära?

On juhtunud.

Parim nipp võrgutamiseks?

Küünlavalgus, vein ja klassikaline muusika. Olen vana kooli poiss…

Millised naised sinu pilku köidavad?

Kindlasti mitte need, kes ööklubides ringi tuigerdavad või lava ees näppu viskavad. Mind köidab pigem salapärane naine, kes vaikselt nurgas istub.