Brody Jenner andis hiljaaegu intervjuu Mirror Online'ile, et rääkida seksist (sest ta on nüüd sekspert). Ta rääkis, et tema nooremad poolõed Kendall ja Kylie Jenner temalt ilmselt seksiabi ei vaja, sest nad on üles kasvanud Kardashianide pere sekspertide seas.

«Kas te tõesti arvate, et nad ei saa aru, mis toimub? Nad võiksid mulle asju õpetada! Vaadake nende vanemaid õdesid! Nalja teete või?»

Tõsijutt! Mida tarka oskaks Brody oma väikeõdedele õpetada? Kim Kardashian on seda neile juba ammu õpetanud. Mis aga Kardashianidele kuulsust toonud «lekitatud» sekskoduvideotesse puutub, siis tema teada ei kavatse Kendall ja Kylie omapoolsete seksvideotega maailma kostitada.

«Ma toetaksin seda, kui see oleks nende plaan. Ma õnnitleksin neid – eriti kui nad teeksid seda, mida mina tegin, ja koostaksid terve projekti algusest lõpuni ise». «Projekti» all peab Brody silmas seksvideot, mille ta 17aastaselt algusest lõpuni ise koostas ja mille ta kohemaid hävitas. Taas pole Brodyl siin õdedele midagi õpetada, nad võivad alati oma emalt Kris Jennerilt kahepäevase seminari tellida, et selgeks saada, kuidas nilbe videoga maailmakuulsaks saada ja terve maailm sellega aastateks transsi viia.