Pamela poole pöördus inimene, kelle kaaslane tunneb ennast viimasel ajal aseksuaalsena ning ta küsis nõu, kuidas sellest üle saada ja voodielu taas lõkkele puhuda.

"Ma olen aru saanud, et see on epideemia. Või ehk loomulik asjade käik nutiajastul. Kas ta vaatab palju pornot või mängib videomänge? Kas ta tunneb ennast tuimana? Kas ta on kindel oma seksuaalses orientatsioonis? Liiga palju onaneerimist ja fantaasiaid on sõltuvusttekitav. Me elame segasel ajastul, kus meil on pidevalt juurdepääs visuaalselt erutavavale sisule. Sa pead olema vapper ja proovima tema tähelepanu saada. Ära süüdista ennast.

Armastus teeb haavatavaks, see on eriti raske tundlike inimeste jaoks. Empaatilised inimesed armuvad sügavalt, mis võib neid muserdada. Mõned lihtsalt kardavad armastust. Me anname oma hinged igaveseks neile, kellega oma kehasid jagame, see võib olla hirmus. Arvuti ei nõua pühendumist. Me võime sealt mitmeid kehasid vaadata ja nende peale erutuda. Praegune aeg on heale seksile ohlik. Me peale tegema kõik, mis on meie võimuses, et inimlikke sidemeid säilitada," andis seksisümbol nõu.

Pamela tunnistab, et tal pole kunagi olnud ühtegi head grupiseksi kogemust. "Aga samas igaühele oma. Kõik mu armsamad on liiga armukadedad olnud. Välja arvatud üks, kelle fantaasia oli see, et ta saaks pealt vaadata, kuidas ma teise naisega midagi seksuaalset teen. Grupiseks kõlab mõnikord ahvatlevalt. Kuid samas olen ma liiga suur romantik. Ma ei naudi seksi ilma armastuseta. Seks ei ole mingi mehhaaniline tegevus, see on intiimne.

Üks mures inimene tunneb huvi, kuidas oma halvas vormis kaaslane paremate eluviiside poole suunata. Pamela soovitab muuhulgas proovida veganlust. "See on tervisele hea. Veganlus on kui armurohi. Liha söömine on ebatervislik ja teeb impotendiks!"

Lugeja tunneb huvi, mida teeks Pamela, kui keegi paluks tal magamistoas midagi riivatut teha. "Ma paluks neil olla natukene täpsem. Seksilelud võivad lõbusad olla."

Pamela tõdeb lugejale vastates, et kahte meest tema korraga pidada ei suudaks. "Ma jõuan ainult ühe mehega korraga tegeleda. Ma ei suudaks ka magada kellegagi, kes ei ole minu jaoks atraktiivne. Mitte mingi summa ei oleks seda väärt!"