Tristane Banon, 31, ajakirjanik

Süüdistus: Seksuaalrünnak ja vägistamiskatse. Strauss-Kahn kutsus naise väidetavalt 2002. aastal enda Pariisis asuvasse korterisse intervjuule. Ta küsis, kas ta võib naise kätt hoida, enne kui talle peale kargas ja tegi lahti ta rinnahoidja ja jõudis nööpida lahti püksidki, enne kui naine hakkas appi karjuma ja suutis ta eemale lükata. Naine on öelnud Strauss-Kahni kohta, et mees oli nagu kiimas šimpans.


Piroska Nagy, 50, IMF

Süüdistus: Sundis naist mõjuvõimuga endaga suhet algatama. Naine tutvus Strauss-Kahniga Washingtonis 2007. aastal. Piroska väidab, et mees survestas teda alustama temaga afääri. Uurimine ei tõestanud küll, et mees oleks oma mõjuvõimu kasutanud, kuid tunnistas, et võib-olla said nad naisega teineteisest valesti aru.

Aurélie Filippetti, 37, Sotsiaaldemokraatide poliitik

Süüdistus: Ahistamine. Poliitik ja romaanikirjanik Aurélie kirjeldas, et Strauss-Kahn üritas 2008. aastal teda väga pealetükkivalt ära moosida ja voodisse meelitada. Naine küll ütleb, et mees ei teinud talle füüsiliselt midagi, kuid et ta ei taha iial olla selle mehega enam kahekesti ühes ruumis.

Yasmina Reza, 51, näitekirjanik

Süüdistus: Afäär. Prantsusmaa tuntuima dramaturgi ja Strauss-Kahni vahel on kahtlusi, et neil võib olla olnud afäär. Seda arvatakse seetõttu, et Reza raamatus oli pühendus: "G! Sotsialistile, kes saab arvatavasti IMF-i juhiks!" Strauss-Kahni kesmine nimi on Gaston...

Noor näitlejanna, vanus teadmata

Süüdistus: Gorilla moodi käitumine. Tundmatu näitlejanna oli samuti Tristanega sarnaselt kutsutud mehe Pariisi korterisse, kus mees käitus samuti nagu ka Tristanega - nagu kiimas ahv!

Euroopa ajakirjanik, vanus teadmata

Süüdistus: Ahistamine. Naine, kes kasutab nime Martina, rääkis avalikkusele, et Strauss-Kahn nõudis naiselt intervjuule kutsumise eest seksi. Naine ei andnud enda sõnul järele, kuid ometi oli ta kaks aastat hiljem rase. Kas Strauss-Kahnist?

Mehhiko toatüdruk, vanus teadmata

Süüdistus: Romanss. Raamatus, mille kirjutas inimene Strauss-Kahni tutvusringkonnas, on juttu sellest, kuidas mees algatas suhte Mehhiko toatüdrukuga.