Jodie Marsh rääkis hiljutises intervjuus oma plaanist rindu vähendada ja ei jätnud kasutamata ka võimalus lajatada oma kauaaegsele rivaalile Katie Price’ile, vahendab The Sun.

Endine glamuurimodell, kelle rinnapartii on hetkel 32GG, sammub Katie jälgedes ja vähendab oma kurikuulsaid rindu. “Kui sulle ei meeldi midagi enda keha juures, siis olen ma alati selle muutmise poolt. Hetkel tahan ma väiksemaid rindu, nad on liiga suured. Ma ei salli neid. Nad teevad riietumise eriti tülikaks,” rääkis Jodie väljaandele Mirror. “Mida vanemaks sa saad, seda soliidsem tahad sa välja näha,” seletas ta.

Kui naiselt küsiti tema ja samuti mitmeid kordi oma rinnapartii suurust muutnud Katie Price’i suhte kohta, kaotas Jodie kontrolli: “Olen alati tema vastu olnud. Ütlen ainult, ja ma mõtlen seda elus üldiselt, et minul on alati õigus. Mida varem inimesed seda mõistavad, seda parem.”

Kibe vimm sai alguse aastal 2009, kui Jodie Katie ratsutamise oskuseid kritiseeris. Pärast Katie vastulööki avaldas Jodie aga arvamust, et Price tunneb end tema kasvavast kuulsusest ohustatuna.

Kunagi kopsaka 34FF partiiga Katie naasis möödunud aastal oma loomuliku büsti juurde. “Esimest korda 20 aasta joksul ei vaata inimesed ruumi astudes esimesena mu rindu, vaid nägu,” paljastas staar.

Kui Jodie’lt küsiti Katie uute tisside kohta, nähvas naine kibedalt: “Kes? Ah, tema — see, kes on kuulus oma lastekarja pärast, kel kõigil erinevad isad!”