Kui saade lõppes, lõpetas Vang ka kleitide ja meigi kandmise ning lõikas oma pikad blondid kiharad maha. Naine selgitas, et välimus, millega ta telesaates oli, oli autorite soov ning praeguseks on ta lihtsalt naasnud oma tegeliku välimuse juurde, vahendab Starhit.

Staar on väsinud pidevatest küsimustest ning otsustas kõik südamelt ära rääkida. Vang tunnistab, et juba väga noores eas kiusati teda liigselt poisiliku välimuse pärast. Olenemata vanemate, sõprade ja õpetajate survest, on Vang siiski endaks jäänud. "Ma sündisin teistsugusena, anomaaliatega. Kõik kartsid ja vihkasid mind ilma põhjuseta. Iga aastaga aina rohkem ja miski ei ole muutunud. Kui minu välimusega rahul ei ole, lahku."

Julia tõdeb, et ta ei häbene oma välimust, sest suur osa sellest tuleneb geenide omapärast, samas on häiriv, et teda pidevalt meheks peetakse. "Mu testosterooni tase on tunduvalt kõrgem kui peaks. Mul on geenides nüansse. Ühiskond ei aksepteeri mind, kuid mina ei aksepteeri neid."

Vaid kord elus on Vang olnud nõus naiselikum olema ja see oli just "Selgeltnägijate tuleproovis". Vaatamata sellele ei ole võimed välimusega kuidagi seotud.

On üks eriline inimene, kes tema välimusega väga rahul on. Kallim tunnistab, et Vang näeb suurepärane välja ja tema stiil peegeldab täpselt iseloomu. Peale saate lõppu vistas kaasa isiklikult meigi minema ja aitas naisel oma riietus taas korda seada.