"Ansipi kohta ütlen seda, et pronkssõduri mahavõtmine oli kõige toredam asi, agakui ta nüüd tahaks minna pensionide ja palkade kallale, siis rahva viha oleks nii suur, et ta mängiks end maha," jätkab Needikunn teleajakirjale Nädal antud intervjuus.

"Savisaar on end ammu maha mänginud. Tema saab palka Putinilt ja see pole kellelegi saladus. Omal ajal oli interliikumine. Seal oli kõva mees Jevgeni Kogan, kes püüdis meile kaikaid kodaratasse loopida. Savisaar on nagu meie Kogan. Savisaar mõtleb ainult skeeme, kuidas raha raisata. Kui ei ole mingeid suurejoonelisi ehitusi Tallinna piires, püütakse need kas või laenuraha abil tekitada, sest ehituse kaudu saab raha välja pesta. Savisaarele alluvad Keskerakonna sõberettevõtted."

Millised on Tallinna linna viimased kulutused? Hiljuti teatas Tallinna visiooninõukoda, et tellitb Toomas Lepale kuuluvalt OÜ Videomeedialt 140 000 krooni maksva 10minutilise filmi pealinna ühistranspordi arengust. Varem on Tallinna linn tellinud Inno ja Irja Tähismaalt 200 000 krooni eest raamatu ja Peeter Võsalt 400 000 krooni eest filmi.