"Istusin parasjagu taksos, kui mulle see pakkumine tehti... See oli ootamatu," kinnitas Sepp Publikule.

"Sain riigikoguliikme töö kõrvalt edukalt hakkama nii laulu- kui ka tantsusaates, seega ei näe ma probleemi, miks ei võiks sedagi pakkumist vastu võtta?" selgitas Evelyn.

Ta lisas: "Käin igal peol, kuhu mind kutsutakse ja seega ei kõhelnud hetkekski, kui peatoimetaja tooli mulle pakuti. Olen glamuurne ja vastan kriteeriumitele."

"Nagu uus juht ikka, toon minagi kaasa uue meeskonna. Meil hakkab ilmuma rubriik "Solaris", mida toimetab minu hea sõber Peeter Rebane. Põnevat lugemist toob Heimar Lenk, kes asub toimetama rubriiki "Retro" ja moest kirjutab Kaia Triisa," tutvustab Sepp.

Ka kaadris tuleb muudatusi. "Loon peatoimetaja asetäitja koha. Selleks saab Alar Pink, kellel oli laialdane kogemus Kalev meedias. Ta tegi omal ajal ajakirja Just!."

Millest Evelyn Sepp Kroonikas esimesena kirjutab? "Just eile õhtupoolikul esitleti Ivo Nikkolo kevadisi moehõrgutisi valitud VIP-seltskonnale Nikkolo esinduspoes. Soovijad võisid hankida endale riideid värskest kollektsioonist 20% soodustusega. Sellest tuleb vahva artikkel!"

"Toon kindlasti tagasi seksikate peo, mis toimub sel aastal Lindakivi keskuses. Panime just tüdrukutega pead kokku ja pidu tuleb lahe," lubab Sepp.
Tantsud tähtedega-26