Kuigi on Vene pressil on kindlaid allikaid, kes kinnitavad, et naine võitleb agressiivse ajuvähi vastu ning ta oli nädalaid Moskva erikliinikus, siis on tema pere mitmel korral väitnud vastupidist.

Zavorotnjukiga mitmel korral koos töötanud anonüümne teleprodutsent kinnitab, et pere hoiab suud kinni lihtsalt raha pärast.

Tema hinnangul on perel kaks tähtsat lepingut, mida nad informatsiooni avaldades rikuksid. "Esiteks on Anastasia iluuisutajast abikaasal Pjotr Tšernõševil tulemas jääšou Tatiana Navkaga, millega esinetakse 31. oktoobrist 4. novembrini. Tema naise haigus pole piisav põhjus, et lepingust taganeda ning juhul, kui ta üritaks sealt kõrvale hiilida, peab ta maksma miljon rubla," avalikustas produtsent.

Anonüümse lähikondlase arvates on Zavorotnjuk allkirjastanud ka teisi lepinguid, mis kohustavad teda osalema erinevates projektides. "Kui nad avalikustaksid nüüd, et naisel on neljanda ehk viimase astme vähk, siis lendavad kõik hinnalised lepingud vastu taevast. Äri ja inimlikus ei käi käsikäes. Seetõttu tundub mulle, et pere üritab vaikusega pikendada mõtlemisaega ning seepärast räägivad nad, et Anastasia on terveks saanud ja taas tööle läinud."