"Mul on käputäis lähedasi sõpru ja mu perekond - ma pole mitte kunagi varem olnud nii õnnelik kui praegu," räägib näitleja ajakirjale Esquire.

Armsalt ohates räägib Brad oma lastest, keda on Jolie-Pitt'i peres kuus: 11-aastane Maddox, 9-aastane Pax, 8-aastane Zahara, 6-aastane Shiloh ja 4-aastased kaksikud Vivienne ja Knox. "Kuigi meie majas ei ole mitte kunagi vaikset hetke, ei muudaks ma mitte mingil juhul mitte midagi," räägib Pitt ja lisab, et igatseb oma perekonda alati, kui käib kodunt eemal.

"Ma olen alati mõelnud, et kui plaanida pere, siis suurelt. Ma tahtsin, et majas oleks alati kaos... meie kodus on pidev naermine, nutmine ja karjumine ning ma armastan seda. Tõesti on tore ööbida ühe päeva hotellitoas ja lugeda üle pika aja ajalehe, kuid järgmisel päeval ma juba igatsen seda ebakõla, mis on meie kodus," räägib Pitt Esquire´ile ülimalt emotsionaalselt.

Brad nimetab Angelina't kangelaseks, et ta tuli oma looga eelmisel teisipäeval avalikkuse ette. Angelina loo avaldas New York Times, kellele rääkis näitlejanna, et tal sooritati kaks elupäästvat operatsiooni - kahepoolne mastektoomia (eemaldati tema mõlemad rinnad). "Mõistagi olen ma sellele teemale mõeldes emotsionaalne, aga Angelina jaoks oli väga tähtis anda maailmale teada, et see protseduur ei ole nii õudne, kui see tundub, vastupidi, see muutis teda tugevamaks, meid tugevamaks," kiidab Brad Angelina otsust.