"Ma tahan elada," kommenteeris Lazarev on tegevuse tagamaid. "Instagram hakkas neelama liiga palju minu ajast ja mõistsin, et saan iga päev tohutu koguse täiesti ebavajalikku informatsiooni. See segas mind kontakteerumast iseenda ja oma eluga," sõnas laulja, kuid lisas kohe juurde, et armastab ja austab oma kõiki kolleege sellest hoolimata ja tundis lihtsalt, et nende tegemistel silma peal hoides elas ta kellegi teise elu.

"Ma teadsin, mida nad hommikusöögiks sõid, mida selga panid, kuhu läksid, kellega koos esinesid, jõid, sõid ja küsisin endalt, milleks mulle seda vaja on? Seetõttu otsustasingi selle jama lõpetada ja uskuge mind, mul on nüüd palju rohkem aega iseenda, oma mõtete, tegude ja kirgede jaoks. Ärge palun minu peale solvuge!" palus ta siiski.

Kommenteerimisvõimaluse kaotamise kohta oli tal samuti üht-teist öelda. "Minu Instagrami leht kuulub mulle, see on minu maailm, minu ruum, mina olen seal boss. Kuigi ma jagan teiega oma elu, kuna olen avaliku elu tegelane, ei otsi ma teie heakskiitu, nõuandeid ega hukkamõistu. Mina lubab teil oma elust osa saada, aga mõned inimesed mõtlevad, et võivad minu fotode all s****** ja parasiteerida. Ma ei hooli sellest karvavõrdki, kui võhivõõrad tulevad õpetama, kuidas elada, muusikat teha, käituda või lapsi kasvatada...," nentis ta.