«Ma teadsin juba altari ees, et meie abielu on nurjumisele määratud,» ütleb värskelt mehest lahku läinud SHARON STONE.

Näitlejatar Sharon Stone (45) arvab end teadvat, miks purunes tema abielu ajalehe väljaandja Phil Bronsteiniga. Ta aimas nimelt juba abielludes halba. «Olen alati olnud nagu hipi, tegelikult ma ei tahtnud abielluda,» pihib näitlejatar, kes ohverdas oma karjääri mehe ja pere heaks. «Aga Phil väga tahtis seda. Tema on selline vanamoeline. Meil oli fantastiline laulatus: Ray Charles mängis, oli tore pidu. Aga juba pulmapäeval ütlesin ma talle: abielu on sulle, pidu mulle.»

Sellegipoolest ei mõista Sharon, mis läks valesti. Ta tunnistab, et asjad hakkasid allamäge veerema siis, kui ta pärast kolme aastat tagasi tööle läks. «Kui abiellusin, lõpetasin töö. Kui tagasi tööle läksin, lõppes meie abielu,» nendib ta.

Kuigi suhe Philiga on nüüd möödanik, ei kavatse Sharon nurka närtsima jääda. «Ma ei ole üks neist inimestest, kes valetaks end nooremaks. Mul ei ole sellepärast häbi. Kui käiksin ringi ja räägiksin inimestele, et olen 35aastane, ütleksid nad: «Suurepärane.» Kui aga ütlen, et olen 45aastane, nagu päriselt ongi, ütlevad nad: «Vau!»»

Kuigi Hollywood on keskeale lähenevate naiste vastu vaenulik, kavatseb Sharon jätkata oma karjääriga sealt, kus tal pooleli jäi. Ta lubab, et tema ilu ei kustu. «Ma olen nagu hea Bordeaux’ vein,» lagistab ta. «Ma muutun aina ilusamaks. Olen üks neid inimesi, kes lähevad seistes paremaks.»