Üritusel Hollywood Film Awards pälviti "Transfromers" staari parima stsenaariumi auhinnaga. "Ma sooviksin tänada politseinikku, kes mind Georgias arreteeris ning muutis seeläbi minu elu," ütles LaBeouf mikrofonisse üle publiku naeru, vahendab WSB.

Millise teo eest näitleja arreteeriti? Savannah politsei sõnul proovis LaBeouf 2017. aastal ühelt politseinikult suitsu küsida. Kui ükski ametnikest tema soovi ei rahuldanud, alustas sarja "Even Stevens" staar korravalvurite ropu sõimamisega. Kui politseinik palus näitlejal lahkuda, muutus LaBeouf aga veelgi agressiivsemaks.

Arreteerimise vältimiseks jooksis näitleja hotelli fuajeesse, kus tal ka käed raudu löödi. Oma teo eest määras kohus mehele ühe aastase katseaja ning 2680 dollarit trahvi. Ühtlasi pidi Labeouf leppima 100 tunni ühiskondlikult kasuliku töö, vihateraapia ning alkoholi ja narkootikumide kontrollidega.

Pärast võõrutusravilt naasmist kirjutas näitleja käsikirja "Honey Boy", mis põhineb LaBeoufi elule lapsnäitlejana ning mida unikaalne olukord tema ellu tõi. Näitleja mängib filmis omaenda isa.

Tänukõnele on Faceooki vahendusel vastanud ka Savannah politsei:

"Me võtame vastu tunnustusi millaliganes võimalik!

Kõik mäletasid seda arreteerimist. Nüüd ütleb mees, et intsident päästis tema elu. Palju õnne auhinna eest, Shia! Me loodame, et juhtunu ei hirmutanud sind meie linnast eemale!"