Shirley Bassey (hääl lugematute Bondi-filmide tunnuslugude taga) otsustas Daily Maili vahendusel anda meile väikese TED-talki soolise võrdsuse teemal. Põhimõtteliselt peate te teadma vaid üht: Shirley ei ole sellega nõus.

„Mehed on siin kindlal põhjusel. Kui ma lendaksin naispiloodiga, oleksin väga mures. Naistel on menstruatsioonid ja hormoonid, ja see häirib mind naiste puhul, kes tahavad teha meeste tööd. Nagu tuletõrjujad, politseinikud, sõdurid... Ma ei usu naissõduritesse! Tulge mõistusele, naised peaksid olema naised. Me peaksime olema naiselikud."
Kuid mitte ainult endaga toime tulevad naised ei saa Shirley käest piki päid ja jalgu. Tal on probleem ka meestega, kes passivad kodus, sellal kui nende menstrueerivad naised süütute inimeste elusid ohtu seavad:
„See ei kurvasta mind. Me peaksime seda aktsepteerima. See on niiviisi toiminud väga pikka aega. Mehed läksid välja ja tõid peekoni koju. Naised on läinud liiga kaugele, püüdes olla meestest targemad, või sama targad. Nüüd on mehed koduperemehed ja see on nii vale. See ei peaks nii olema. Koopamees ei taha naist, kes teda ähvardab."
Sellepärast ilmselt tapetigi Judi Denchi tegelaskuju Bondi-filmis „Skyfall" ära. Naine ei saa olla M16 boss! Mis siis, kui tal on parajasti PMS ja ta avastab, et Bond on tema salajased šokolaadivarud ära söönud? Seda laksu maailm üle ei ela!