Laupäeval sai Delfist lugeda meeleolukate fotodega uudist pealkirja all «Katrin Siska korraldas Lasnamäe sibulalaada», kuid õhtuks pealkiri muutus: sealt kadus Lindakivi kultuurikeskuse juhi Siska nimi, kirjutab Õhtuleht.

Kui Õhtuleht Lasnamäe linnaosa asevanemalt Tiia-Liis Jürgensonilt uuris, kes ikkagi sibulalaada korraldas, selgus, et Siskal polnud sellega vähimatki pistmist ja uudis kultuurikeskuse noorukesest juhist kui laadakorraldajast solvanud kogenumat linnaametnikku üdini.

«See ongi tegelikult minu ehk linnaosavalitsuse projekt,» ütleb Jürgenson, kelle sõnul peeti sibulalaata Lasnamäel esimest korda ja tema algatusel.

Et laata seostati tema nimega, johtub Siska arvates tõsiasjast, et see nimi müüb: «Levitasime oma keskuses ja kodulehel ürituse reklaami, andsime kultuurikeskuse Lindakivi kontserdisaali tehnika tasuta laadalistele kasutusse ja meie meeskond pakkus neile tasuta meelelahutusprogrammi oma kollektiivide ja artistide näol lisaks Lasnamäe tellitud Erich Kriegerile, korraldasin rahva seas põneva küsitluse, milliseid üritusi nad meie keskuselt ootavad, ja jagasin kõigile vastanutele kaupluselt Maxima auhindu.»

Refereeritud artikli täisteksti loe Õhtulehest.