Kuu tagasi oma näitlejast boyfriendi Rhys Ifansi (pildireas paremal) päevapealt maha jätnud Sienna Miller näib õnnetu välja.

Tema uus kuum suhe abileus oleva miljardäri võsukese Balthazar Getty`ga (pildireas keskel) on staadiumis, kus kumbki ei tea enam, mida nad tahavad ja kaotajana võib sealt väljuda just Sienna.

Kui kaks nädalat tagasi teatas Getty, kes jäi Siennaga Itaalias alasti vallatledes kõmufotograafidele vahele, et lahutab oma naisest, siis esimesest armujoovastusest üle saanuna lidus mees oma nelja lapse ja naise Rosetta (pildreas vasakul) juurde tagasi.

Abikaasa Rosetta oli nõus mehe karmidel tingimustel tagasi võtma, nene hulka kuulus lubadus, et Getty ühieb uuesti Anonüümsete Alkohoolikutega.

Selle asemel, et oma alkoholimuresid kurtma minna, tõttas Getty Sienna juurde tagasi ja neid pildistati koos shoppamas.

Millises staadiumis praegu Sienna suhe on, ei oska öelda. Igatahes bensiini tankimisega peab ta üksi hakkama saama ja näeb sealjuures kohutavalt kõhna välja.

Veel kaks kuud tagasi koos Keira Knigtley`ga poseerides (pilt üleval) oli Sienna täitsa kenas kaalus. Nende kondiste põlvede peale võib teda Victoria Beckham lausa kadestama hakata. Viimane kaalub kõigest 43 kilogrammi.

Pilti Siennast vaata siit. Vaene Sienna — nii palju fotograafe ja ei ühtegi abimeest teda tanklas aitamas!