Teleseriaali «Kerge elu» üks peaosalisi ja «Seitsmeste uudiste» reporter Siim Sups (26) ning tema menu.err.ee toimetajast elukaaslane Rutt Ernits (23) kaalusid algselt üsna pöörast ideed abielluda Horvaatias, kuid tegid seda läinud nädala neljapäeval siiski Tallinnas! Nii on Rutt alates 22. maist Rutt Ernits-Sups.

Abiellumine ei toimunud sugugi ülepeakaela. Paar on teineteise õigsust testinud pikalt – nad leidsid teineteise siis, kui Siim õppis alles Viljandi Kultuuriakadeemias näitlejaks ja Rutt lõpetas gümnaasiumi.
«Meil sai jaanuaris viies kooseluaasta täis ja siis mõtlesime, et teeme selle asja ametlikuks,» seletab Siim. «Muidugi uuriti kahtlustavalt, et kas on ka pisiperet tulemas, aga seda lähiajal ei ole.»
Nüüd aga pange tähele kõik, kel selline sündmus veel ees seisab, sest enam ilusamini, kui Siim abiellumist põhjendab, seda teha ei saa: «Meie abielu Rutiga oli ikkagi tingitud tunnetest, armastusest ja vastastikusest austusest.»
Uskuge või mitte, aga algselt plaanis paar abielluda Horvaatias, millest nad sattusid tohutusse vaimustusse läinudaastasel reisil sinna.
«Alguses tundus üsna võimatu välja mõelda, millise pulma me üldse teeme. Kuna selleks ajaks oli juba selge, et sõidame juunis Horvaatiasse, siis mõtlesime, et eriti romantiline oleks seal ka abielluda. Aga juriidilised toimingud oleksid läinud keeruliseks, nii otsustasime, et abiellume siin ja seal teeme lihtsalt sellise armsa õhtu registreerimise jätkuks.»
Abiellumist tunnistasid vaid värskete abikaasade vanemad ja mõned sõbrad, kellega koos suunduti hiljem edasi F-hoone restorani ja seejärel Rummu karjääri fotosessioonile (pildil)! «Aga me ei unusta suve jooksul ka teisi toredaid inimesi, kelleks on vanavanemad ja sõbrad ja kes ei saanud tulla – teeme sellise grillipeo tüüpi pulmapeo!»
Õnne hõbe- ja siis juba muidugi kuldpulmadeni vähemalt!