Kuigi viimastel andmetel lühendati mehe karistust kohe pärast kohtuotsust siiski ühele aastale, on mees kohtu all ka alaealise prostituudiga seksimise eest.

76-aastase Berlusconi kirev ja ennastimetlev iseloom on teda toonud meedia huvispektrisse mitte vaid riigimehena, vaid ka kui ühtede legendaarsemate repliikide autorina, mida poliitikute suust eales kuuldud. Tõepoolest, sellest mehest võiks lõputult lugusid rääkida.

Siin on Berlusconi TOP 10 kõige mahlasemat ja uskumatumat repliiki:

1. Berlusconi oma kurikuulsa seksiisu kohta: "Eile õhtul oli mul järjekord ukse taga. Seal oli 11 naist, aga ma võtsin neist ainult 8, ma rohkem ei jõudnud."

2. Väidetava prostituutide tellimise intsidendi kohta: "Kuigi ma olen tõesti pisut vallatu, siis 33 tüdrukut kahe kuu jooksul oleks isegi 30-aastase mehe jaoks liiga palju!"

3. Taaskord oma ohjeldamatut seksuaalelu kommenteerides: "Nagu ikka, töötan ma peaagu katkematult. Ning kui ma tõesti vahetevahel mõnele ilusale naisele otsa vaatan, siis on see igatahes parem kui see, et ma oleks homo!"

4. USA presidendiga kohtumiselt naastes tehtud ettekandes: "Toon teile tervitusi mehelt, kes … mis ta nimi nüüd oligi, üks moment… Ta oli väga päevitunud…Jah, Barack Obamalt!"

5. Euroopa parlamendi presidendile Martin Schultzile: "Ma tean, et Itaalias teeb üks mees parajasti filmi natside koonduslaagritest. Ma soovitan sind kindlasti Kapo rolli - sa sobiksid ideaalselt!" Kapo oli vang, kes töötas laagrites natside heaks.

6. Berlusconi Angela Merkeli kohta: "Ebakepitav pekiperse!"

7. Berlusconi ühes telefonikõnes: "Nad võivad mu kõnesid pealt kuulata, mind ei koti! Ma kavatsen selle jama ära lõpetada ja oma asjadega tegeleda. Jätan selle kuradi riigi kus see ja teine, mul läheb kõige selle peale süda pahaks!"

8. Abruzzo maavärina ohvrite kohta: "Muidugi on nende praegused ulualused pisut ajutised, kuid miks mitte võtta seda kui väikest matkaretke!"

9. Miks armeevalvest Itaalia tänavatel vägistamiste ärahoidmiseks ei piisa: "Meil oleks selleks Itaalias vaja sama palju sõdureid kui on kauneid naisi ja sellega ei saaks me iial hakkama!"

10. Oma lugematute kohtuasjade kohta: "Absoluutterminites olen ma kõige enam kohtulikult uuritud mees üldse! Kogu inimkonna ajaloos! Üle kogu maailma!"