Saatejuht, kes on läbi aastate telekaamerate ja fotograafide ette vaid valge või äärmisel juhul musta pluusiga astunud, üllatas esimest korda ajaloos uue värviga, vahendab Mirror.

Fännid ei teadnud, kuidas reageerida, kui telesaate uue episoodi salvestusele ilmus Cowell punases T-särgis. Väidetavalt on see karjääri esimene kord, mil Cowell nii erineva tooniga riietuses ekraanile astub.

Ootamatuid muutusi on Cowell hakanud läbi viima peale elustiili tunduvalt tervislikumaks muutmist. Nüüdseks on staar tunnistanud, et toitub ka ainult taimsetest asjadest.

Tuntud saatejuhi kannapööre sai alguse peaaegu 2 aastat tagasi, mil ta keset ööd trepist alla kukkus ja haiglasse kiirustati. Ülevaatuse läbi viinud arstid otsustasid 59aastase mehega karmilt ausad olla.

Arstide sõnul oli Cowelli toitumine ja olematu ööuni telestaari tervise tõsiselt ohtu seadnud.

Hiljem on mees tunnistanud, et uute kommetega harjumiseks ei läinud kaua aega ning ta pole kordagi kahetsenud. "Mul läks 24 tundi, et uue menüüga harjuda. Ma pole kordagi tagasi vaadanud. Kui tunned end paremini, siis näed ka parem välja. Lõpetasin paljude toiduainete söömise, mida vaja polnud. Näiteks liha, piimatoodete, nisu ja suhkru."