Pärast eilseid segaseid teateid justkui Martin hageks jätkuvalt kohtu kaudu lahutust, teatas täna Siret, et on nüüd ametlikult mehest lahutanud ja teine pool on võtnud tagasi ka kohtusse esitatud hagi.

"Olen nüüd Siret Kotka ja me lahutasime perekonnaseisuametis. Nii oli see ka algselt minu soov, mitte teha seda kohtu kaudu vaid ikkagi viisakalt,” teatab ta Kroonikale.

Miks aga polnud Martin nõus tagasi võtma oma hagi kohtus, seda Siret ei soovinud kommenteerida. "Seda peate tema käest küsima. Minu jaoks on see saaga nüüd läbi ja meie abielu on lõppenud. Nagu ütlesin ka detsembris Kroonikale antud intervjuus, olen oma elus keeranud otsustavalt uue lehekülje.”

Maikuus tuli avalikkuse ette, et Repinskite abielu on purunenud ning Martin elab koos juba endise bikiinimissi Jekaterina Vassiljevaga. Jutud Repinski ja Vassiljeva vahelistest soojadest suhetest hakkasid levima 2018. aasta suvel, kui Martin võttis 29. augustil Narvas toimunud Postimehe Trehvunksile kaasa Jekaterina, mitte Sireti.

Juulis selgus, et lahutavad kaasad lähevad kohtusse. Hagi andis toona sisse Martin, mis andis alust arvata, et tema nõuab Siretilt lahutust. Asjaosalised jäid Kroonika jaoks siis tabamatuks.

Detsembris Kroonikale antud intervjuus teatas Siret, et ta otsib oma ellu uut armastust ning avalikustas, et nende ühine poeg Morgan elab vanemate lahutust väga keeruliselt üle. "Kui läheme kuhugi koos, siis ta ikka võtab mõlemal käest kinni, näha on, et ta tahab, et teised näeksid, et ema-isa on koos. Ja kui ta on Martiniga olnud pikemalt ja tuleb siis minu juurde ning Martin läheb ära, siis on väikemehe silmis pisarad. Seda on raske pealt näha," kirjeldas ta pisarsilmil, kuid tunnistas, et tema ja Martini suhe oli tõepoolest tormiline.