"Samuti valdas mind tohutu väsimus. Kuni suve lõpuni oli minu jaoks tavapärane, et läksin koos pojaga magama umbes pool üheksa õhtul ja ärkasin temaga hommikul kell pool üheksa, mis tähendab, et magasin iga päev kaksteist tundi. Ju vajas keha šokist taastumiseks puhkust. Ma olen tänulik, et oskasin oma keha kuulata."

Kriisist väljununa on Siret muutunud ka oma imagot. Tumeda raamiga prillid ja range krunn on möödanik, nagu ka kurguauguni kinni kostüümid. "Kannan seda, mis mulle meeldib ja milles end hästi tunnen. Ma ei järgi mingeid erilisi moetrende, lihtsalt kannan seda, milles end hästi tunnen."

Siret tunnistab, et range krunn ja mustad prilliraamid olid tal selleks, et olla meestemaailmas tõsiseltvõetavam. Nüüd kannab ta pikki blonde juukseid pigem lahtiselt ja eelistab figuuri toonitavaid minikleite. Sireti käsi ehivad kaitseamuletid. “Usun, et kivides on vägi ja energia ja praegu annab seda väge mulle tiigrisilm ja üks merevaigu käevõru.” Komplimente saab seksikas naispoliitik pea iga päev ning stiilimuutus pole jäänud märkamata ka eksmees Martinile. "Ka Martin on minu muutust märganud. Olen tema sõnul palju enesekindlam, mis mind tõeliselt kaunistab."

Vaata vapustavalt kaunist galeriid riigikogu liikme vabamast ja seksikamast olekust. Fotod on tehtud Keila-Joa lossis.