"Ta (edgar Savisaar -toim.) on nii karismaatiline isik, et eeldatakse, et tal on kõigi teda ümbritsevate naistega suhe. Ma ei ole valimispeol Edgar Savisaarega isegi tantsinud. Ma ei ole Hundisilma talu perenaine, Edgar Savisaare armuke ega elukaaslane. Kui väidaksin teistmoodi, oleks väga kurb see meesterahvas, kes elab minu südames. Mu süda ei ole vaba," kinnitab KOtka laupäevalehele LP antud intervjuus.

Küsimusele, kas see meesterahvas, kes ta südame on võitnud, mitte erakonnakaaslane Priit Kutser peale kade pole, kellega Kotkat samuti seostatud on, vastab ta eitaval. "(Muigab.) Ei, see on üks teine meesterahvas, aga iga asi omal ajal. Olen õnneliku isikliku eluga naine ja asjade käiguga väga rahul. See mees ei ole otseselt poliitikaga seotud, aga kaudselt on ju kõik sellega seotud."

Riigikogulane kinnitab, et tema kaaslane kuuujuttude peale armukade ei ole: "Ma ei tea, ju siis mul on tugev partner. Suhtes peab kahe inimese vahel olema usaldus ning minu ja mu partneri vahel see on. Mul on lihtne elada ja olla. Me ei ela veel koos, meil on käimise periood. Ta on minust paar aastat vanem ja olen sellega väga rahul."

Loe Ingrid Veidenbergi täispikka intervjuud Siret Kotkaga laupäevalehest LP!