Eelmine aasta oli sulle edukas, jõudsid finaali saates „Eesti otsib superstaari“ ning andsid koos isaga jõulukontserte. Millised uue aasta lubadused endale kirja panid?

Ma panin seekord päris mitu lubadust kirja. Paar tükki on väga isiklikud, kuid on ka mõni, millest saan rääkida. Esimene lubadus on tulla välja oma muusikaga. Suutsin viimase kahe kuu jooksul kirjutada viis laulu ja nüüd on tõsine motivatsioon leida produtsent, kes jagab minu visiooni, et need lood ellu äratada. Teine lubadus on anda endast Eesti Laulul sada protsenti hoolimata sellest, mis tulemus tuleb. Kolmas lubadus on käia järjepidevalt trennis, et saada tervis korda. Samuti lubasin, et saan oma jumestajakarjääri selle aastaga veerema.

Kuidas pühad möödusid, kui palju oli esinemisi?

Pühad möödusid linnutiivul, ühe silmapilgutusega said läbi. Esinemisi oli väga palju, pidin paljudest ka ära ütlema. Pühade tipphetked olid kindlasti minu ja mu isa jõulukontserdid, imeline tunne on koos oma isaga lava jagada sadade inimeste ees. Kirikud olid rahvast täis ja Viimsis jäi istekohti puudu isegi lisatoolidega, inimesed nautisid kontserti seistes. Tagasi mõeldeski tuleb naeratus näole – aitäh kõigile!

Kuidas saite inspiratsiooni kirjutada viis lugu ja nii lühikese aja jooksul?

Selle lühikese perioodi jooksul toimusid mu elus väga kiired ja suured muutused, mõni hea ja mõni halb. Et selle kõigega kohaneda ja hakkama saada, panin oma tunded muusikasse ja mõtted sõnadesse.

Millised lootused on sul seoses Eesti Lauluga?

Kõige suurem lootus on kindlasti võitmine, ja kellel osalejatest see mõttes ei oleks?! Olen sellest unistanud väikesest saati ja nüüd olen sellele nii lähedal, et hoian seda lootust südames. Ja isegi kui nii ei lähe, siis tahan lihtsalt anda endast parima ja teha seda, mida armastan üle kõige.

Kui palju on su isa Dave Bentoni Eurovisiooni võit sind ja sinu valikuid elus mõjutanud?

Minu isa Eurovisiooni võit võrdus sellega, et meie perekonnast sai Eurovisiooni pere. See on meie majas nagu eraldi püha, mida tähistame iga aasta. Sealt tulebki mu unistus sellest kunagi osa võtta. Iga aasta jälgin, kuidas see võistlus üha võimsamaks ja ägedamaks muutub. Natuke uskumatu, et sinna saamine on üldse mingisugune võimalus hetkel.

Mida soovite oma fännidele uueks aastaks?

Uueks aastaks soovin oma fännidele hästi tugevat tervist! Selleks, et teie keha teid oma unistuste poole püüdlemise teekonnal toetaks.