Pärnus teine perekond?

Naisteleht vahendab, et viimasel ajal on Jüri Homenjal eriti kiire, sest mees peab end jagama kahe pere vahel. Tartus elab tema seaduslik abikaasa Külli (46) koos 3aastase tütre Othelia ja 20aastase Christopheriga. Vanas kodulinnas Pärnus aga nooruke Karin - temaga on Jüril 4aastane poeg, kelle nimi on toimetusele teada, kuid lapse huvides seda ei märgita.

Erichk Krieger meenutab: "Esimest korda näitas Jüri end koos blondi, endast mitu head sentimeetrit pikema Karini ning pisipojaga avalikult möödunud suvel Elmari tantsuõhtu tuuril."

Karinit tundvad pärnakat kinnitavad, et Jüri käib tihti suvepealinnas, kus ta käib naise ja lapsega jalutamas.

Külli polegi beebiootel

Kolm nädalat tagasi helistas Naisteleht Jürile, et küsida, kuidas kasvab tema tütar Othilia. Sellest rääkides lobises mees ootamatult välja, et ootab abikaasa Külliga kolmandat last. Pärast loo ilmumist võtis aga sõna netikommentaatorid, kes teatasid, et Homenja seaduslik abikaasa küll last ei oota.

Suurt solvumist külvas Homenja jutt ka Pärnus elava ja väidetavalt hõbekõrilt teist last ootava naise hinge. Karin olla Jüri peale väga pahane.

Jüri Homenjalt endalt ei õnnestunud Naistelehel kommentaari saada. Ta jääb tabamatuks ja ei vasta ka ajakirjaniku poolt saadetud sõnumile. Mees on valinud vabaduse vaikida.