Mehel on videokanalis 1,6 miljonit jälgijat, kuid enim kütab kirgi tema hiljutine video, milles lennutöötajad teda lennukist eemaldavad.

"Kas te mõtlete seda tõsiselt? Ma hakkan kohe nutma, te olete rassistid! Ma ei suuda seda lihtsalt uskuda. Teid häiris, et ma rääkisin teises keeles? Kuus valget habemega mehe vastu," räägib Adam oma postitatud videos emotsionaalselt.

Reisijate seas oli ka neid, kes Salehi kaitseks välja astusid ja küsisid, et miks ta lennukilt maha tõstetakse.

"Rääkisin esmalt oma emaga araabia keeles ja siis oma sõbra Slimiga ja nad tõstavad meid lennukist maha. Ma kavatsen selle teemaga jätkata, sest igaühel on õigus lennukis rääkida just selles keeles, milles tahab," sõnas Adam.

Delta Airlines sõnas omalt poolt, et lennult eemaldati kaks reisijat põhjusel, et umbes 20 reisijat pidas neid häirivateks: "Uurime, mis lennukis juhtus, sest suhtume süüdistustesse ja ohuolukordadesse suure tõsidusega. Inimesi tuleb kohelda viisakalt, kuid selles juhtumis arvati olevat viide terrorismile."

Videot näinute arvates on sellest midagi puudu, sest ei ole teada, mis tegelikult lennukist mahatõstmisele eelnes.

Teada on, et Saleh on ka varem teinud sotsiaalkatseid, et saada teada inimeste reageeringuid olukorras, kus moslemeid ja araabia keelt kõnelevaid inimesi võrdsustatakse terroristidega.