"See oli mu esimene kitarr, olin umbes 12-13-aastane, kui isa selle tõi. Mul oli isal selline kummaline komme, et ta pidi alati seisma igas pikas sabas ja saabus ükspäev koju akustilise 16-rublase kitarriga. Värvisin selle valgeks ja panin nimeks Babe," meenutas Eplik.

"Aga juhtus siis selline kurb asi, et kui läksin Eurovisioonile, sain Renault'lt sponsorauto ja tegime kokkuleppe, et oma esimese kitarri annan vastutasuks auto kasutamise eest hoiule. Aga kuna nad ei pikendanud mu autokasutamise lepingut, kuna Eurovisiooni tulemus ei vastanud ootustele, siis auto võeti ära, aga kitarr jäi neile," paljastas muusik segase vahejuhtumi toonase firmaga Autori AS, mis täna kannab nime City Motors.

"Oli jutt, et saan aasta pärast selle tagasi, aga pole siiamaani seda kitarri näinud. Kuna isa ka enam pole, olen hakanud endale ootamatult sellest kitarrist väga puudust tundma, seda enam, et olen sellel kitarril salvestanud mingi 700 laulu. Nii et, kui keegi teab, kuhu on saanud mu valge 16-rublane kitarr, millele peale kirjutatud Babe ja minu autogramm, siis andke teada. Tooge mu kitarr tagasi!"