Bašarov on isegi televisioonis avalikustanud, et on kahte oma endist abikaasat, Jekaterina Arkharov and Jelizaveta Ševirkovat tüli käigus peksnud, vahendab Bublik. Arkharov võttis oma esimese politseile esitatud avalduse küll tagasi, kuid on nüüd telenäo vastu juba uue paberi sisse andnud, kus süüdistab teda maine mustamises ja laimamises.

Võimude uurimine on taas täiskäigul tööle lahvatanud ning kui Bašarov nüüd süüdi mõistetakse, siis ähvardab teda kuni 240 tundi üldkasulikku töö ja kuni miljon rubla (12 700 eurot) trahv.

Arkharov sõnas oma kommentaaris, et 90% sellest, mida mees temast meedias rääkima hakkas, on puhas vale. "Ta on ületanud kõiki piire," selgitas endine abikaasa. "Kui palju saab kannatada? Mul on pere ja väike laps. Varsti hakkab laps kõigest aru saama, aga Bašarov ei rahune maha. Las võimud nüüd otsustavad. Ta ei ole väike laps ja peab oma sõnade ning tegude eest vastutama.

Lisaks on pooleli ka uurimine, miks ei saanud Bašarov oma tegude eest karistada, vaid käis lihtsalt mööda telemajasid oma tegudest rääkimas.