Mullu kogus tuure skandaal, kui rannapeol sattus lavale alaealine
tüdruk, kes napsise peaga end “Rannapiiga 2009” tiitli saamise nimel paljaks kiskus.
Viimase punkti pani showle ka õhtujuht Alar Konik, kes ärgitas tüdrukut sootuks paljaks võtma. “Püksid maha! Püksid maha!” hüüdis ta mikrofoni.

Saatuslikul peol esines tol õhtul ka Terminaator. Ühel rannapeol viibinul oli ette näidata videolõik, kus ka menulaulik Birgitit paljaks tirima õhutab: “Saab siin Elvas nalja kah?”, hüüab Jaagup.

Diskor Alar Konik võttis seepeale agitatsiooni üle: “Terminaatori laulja nõuab seksi ja showd! Kui Jaagup nõuab, peavad püksid lendama! Jaagup, jätka samas vaimus!”

Juhtum leidis Eesti meedias laia kajastust. Tüdruk kaotas enda sõnul pooled sõbrad, tema ema vajas juhtunust üle saamiseks psühholoogi abi. Kes siis ikkagi süüdi on, arutleti. Korraldajad, turvamehed, õhtujuht, tüdruku vanemad või tüdruk ise?

Igatahes on kõik osapooled aastatagusest skandaalist õppinud. Kas oli põhjuseks jahedam ilm või õhtujuhi vahetus, ei tea, kuid laupäeval toimunud legendaarne Verevi pidu mahtus igati piiridesse — lõbutsevad noored said osa lavashowst ja vahupeost, kus nii ala- kui täisealistel kõik riided selga jäid.