Toona polnud küll geiabielu legaalne, kuid paar tegi kõik selleks, et olla nii abielus kui võimalik. Väljaande The Mirror valduses olevatel dokumentidel on kirjas, et kaks naist pidasid end abielupaariks, isegi kui kaheksa aastat tagasi polnud neil võimalik sõna "abielu" trükikirjas kasutada. Nüüdseks 30-aastane näitlejatar läks lausa nii kaugele, et vahetas oma perekonnanime ära ning 2008. aasta märtsis sai temast Amber Van Ree. Põhjuseks märkis ta kohtupaberites "kooselu".

Endisele paarile lähedase isiku sõnul viidi aastal aastal 2011, kui samasooliste abielu legaalseks tehti, New Yorgis läbi lausa privaatne tseremoonia, kuid ametlikuks suhet siiski ei tehtnud.

Foto: Vida Press

Pärast suhte purunemist Amber lahutust ei küsinud, kuid aastal 2013 võttis ta oma vana nime tagasi. Nimemuutus jõustus kolm kuud pärast Johnny Deppiga kihlumist.

Nüüd arvatakse, et just Amberi suhe oma endise naisega ajas Johnnyl kopsu üle maksa. Amber Heard tegi möödunud nädalal avalikuks foto, kus tema parem näopool oli osaliselt õrnade sinikatega kaetud. Näitleja sõnul polevat tegu üksiku, vaid korduva juhtumiga, mis nende üürikese 15 kuu pikkuse abielu jooksul süstemaatiliselt aset leidis.

Reedel nuttis Johnny Deppi koduvägivallas süüdistav Amber Heard kohtumajast lahkudest oma silmad peast, kuid järgmine päev tabas terav paparatsosilm ta naeru kihistamas. Heard ja tema sõbranna kohtusid laupäeval staari juristidega ning lahkusid koosolekult mitu tundi hiljem rõõmsail ilmel.