"Minu töösuhe lõppeb 1. märtsil, sel päeval on eetris viimane "Naistekas" Sky Plusis. Kas ja kus see saade kunagi jätkuda võib, ei oska öelda. Esialgu on nii," räägib Timmer.

Kui palusime tal meenutada värvikamaid seikasid, ei osanud naine kohe midagi erilist välja tuuagi, ent annab mõista, et just inimsuhted on 10 aastat olnud selle saate tegemise juures üliolulised: "See saade on mulle nagu oma laps. Loomulikult on mul kahju lõpetada. Igatsema jään oma kolleege raadios, nii pikk ajalugu on seljataga, igatsema jään neid lugusid, seda usaldust, mille ma nende aastatega kuulajatelt olen teeninud, neid kirju ja Tõrva huumorit. Ei hakkaks ühtegi lugu eraldi välja tooma, tahaks lihtsalt tänada kõiki neid inimesi, kes on selle saate valmimisel abiks olnud, nii tegijaid, sponsoreid-toetajaid, aga eriti just helistajaid-kirjutajaid. Minu suur kummardus ja lugupidamine."

"Ja meil on veel kaks laupäeva ees," lohutab ta lõpetuseks veidi nii ennast kui tuhandeid saate suuri fänne ning austajaid.

Kuid 1. märtsiga kõik veel päris ei lõppe! "Naistekaga" saab "hüvasti" jätta 8. märtsil, kui toimub lõpupidu Viljandi Q-Clubis ning 22. märtsil ootavad "Naisteka" tegijad kõiki Saaremaal ööklubis Diva.